Bilim insanları, sıra dışı bir deney yaparak, diziyi seyreden hayranların kollarına, kalp ritmini kaydeden Apple Watch saatleri taktırdı ve böylelikle hangi sahnelerin izleyenleri en çok heyecanlandırdığını öğrenmiş oldu.

[old_news_related_template title="Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm nasıl izlenir? (HBO yine hacklendi) Game of Thrones yeni bölüm fragmanı" desc="Game of Thrones'un 7. sezon 6. bölümü internete düştü. Dünyaca ünlü paylaşım sitesi Reddit'ten dünyaya yayılan bu iddia bir anda dizinin milyonlarca hayranını heyecanlandırdı. Peki Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm sızdırıldı mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...Game of Thrones bir bölümünün daha sızdırılması ile gündemde. Dünyaca ünlü dizinin 7. sezon 6. bölümü, büyük bir hata sonucu resmen internete düştü. Peki Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm nasıl izlenir, yeni bölüm ne zaman? İşte Game of thrones 7. sezon 6. bölüm fragmanı ve hakkındaki tüm bilgiler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/game-of-thrones-7-sezon-6-bolum-sizdi-mi-hbo-yine-mi-hacklendi.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/game-of-thrones-7-sezon-6-bolum-sizdi-mi-hbo-yine-mi-hacklendi-1975294/"]
ASIL SEBEP DİYOLAGLARMIŞScience Alert'in haberine göre; Game of Thrones dizisinin bu kadar popüler olmasının nedeninin, kahramanların arasındaki diyaloglar olduğu anlaşıldı.Böylelikle uzmanlar, dizideki şiddet ve erotizm içerikli sahnelerin milyonları ekran başına çektiği konusundaki söylentiyi de çürütmüş oldu.