Rigorent; yaygınlık, rekabetçi fiyat, araç çeşitliliğinin yanı sıra müşterinin olduğu yerde araç teslim etme ve istediği yerden aracı teslim alma gibi özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden marangoza kadar farklı alanlarda toplam 8 bine yakın hizmet birimi ile müşterilerinin yanında yer alan Tur Assist, araç kiralamada yeni bir dönem başlattı. İspanyol Mapfre’nin iştiraklerinden Tur Assist, 20 yıllık marka gücünü ve sektördeki tecrübesini birleştirerek ortaya çıkardığı Rigorent markasıyla yeni bir yatırıma imza atıyor. Tur Assist, Rigorent markası çatısı altında birçok ilde hizmet veriyor ve pek çok havaalanında satış noktası bulundurma özelliği ile Türkiye’ye araç kiralama hizmeti sunuyor.

Müşteri memnuniyet oranı yüzde 99!

Rigorent’ten araç kiralamak için web sitesi veya çağrı merkezi üzerinden rezervasyon yapılabiliyor. www.rigorent.com sitesi üzerinden gelen müşteriler, mevcut araçları görebiliyor ve dilediği ofise, dilediği araç için rezervasyon oluşturabiliyor. Eş zamanlı olarak ödemesini de gerçekleştiriyor. Rigorent’in 0 850 202 47 00 numaralı çağrı merkezini tercih eden müşteriler için de, tüm seçenekler telefonda sunuluyor. Aynı şekilde ödemesini IVR üzerinden gerçekleştirip rezervasyon sürecini tamamlıyor. Rigorent, müşterilerine avantajlar sağlayan işbirliklerine de imza atıyor. Bunlar arasında Skyscanner, havayolu şirketleri ve bankalar ile gerçekleştirilen anlaşmalar yer alıyor. Kalite ve konforu, uygun fiyat ile birlikte sunan Rigorent, internet sitesi ile çağrı merkezinde yüzde 99’un üzerinde müşteri memnuniyet oranıyla çalışıyor.

“Günlük 65 TL’den araç kiralama!”

Tur Assist Genel Müdürü Cemal Fenercioğlu, Rigorent’in avantajları ile ilgili, “Geniş araç filomuzla Türkiye’nin pek çok ilindeyiz. Havalimanlarının pek çoğunda bizzat varız” dedi. Fenercioğlu, araçların yüzde 45’inin ekonomik, yüzde 35’inin orta ve yüzde 20’sinin de lüks segmentten oluştuğunu söyledi. Rigorent markasıyla araç çeşitliliğinin yanı sıra yaygınlık, rekabetçi fiyat ve müşterinin olduğu yere araç götürme sistemi ile de ön plana çıktıklarını anlatan Fenercioğlu, Rigorent’te günlük araç kiralama bedelinin 65 TL’den başladığını da vurguladı. Çağrı merkezi ile de rakiplerine fark atacak olan Rigorent, 3200 metrekarelik modern çalışma ortamı ve 500 kişiye yakın çağrı merkezi operasyonu ile de farklılaşıyor.