FIAT (Salon6) 124 Spider


Fiat markasının efsanevi modeli 124 Spider, fuarla birlikte Türkiye'de de satışa sunuldu. Hem manuel hem de otomatik şanzıman seçeneğiyle tercih edilebilecek olan 124 Spider’ın kaputunun altında 1.4 litrelik turbo beslemeli, MultiAir teknolojisine sahip 140 beygir gücündeki benzinli motor görev yapıyor. 124 Spider 150 bin TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip.

fuar-fiat

HYUNDAI (Salon2) Yeni i30


Hyundai, fuarda yeni i30’u satışa sundu.  Yeni i30 iki yeni nesil benzinli (1.4 MPi- 1.4 T-GDI) ve bir de 1.6 litre turbo dizel motor sunuluyor. Tüketimi yüzde 20 kadar düşüren performansı da yüzde 10 artıran 7 ileri çift kavramalı (DCT) otomatik veya 6 ileri manuel şanzımanla alınabiliyor. Style, Elite, Elite Plus ve Elite Plus Smart versiyonunu bulunan i30’un fiyatı ise 79 bin 900 TL’den başlıyor.

fuar-hyundai

MERCEDES-BENZ (Salon12) E Coupe / GLA / E All Terrian


Mercedes-Benz fuarda Türkiye lansmanını yaptığı E-Serisi Coupe ve GLA modellerinin fiyatlarını açıkladı. E-Serisi Coupe AMG benzinli 2,0 lt. 245 beygir 9G-TRONIC aracın fiyatı 388 bin TL. GLA modeli Urban donanım seviyesinde benzinli 1,6 lt. 156 beygir versiyonu ise 183 bin TL’den başlıyor.  Marka ayrıca yine fuarda ilk kez tanıttığı  E-Serisi All-Terrain modelinin tavsiye edilen başlangıç fiyatını ise 458 bin TL. olarak sundu.

fuarmercedes15cm

ASTON MARTIN (Salon12)


Fiyatıyla dudak uçuklattı!

Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar, dünyada sadece 24 adet ürelin ve 24’ünün de satıldığı 2.4 milyon Pound değerindeki Vulcan modelini Türkiye’de ilk kez sergiledi. Sadece pist kullanımı için üretilen Vulcan, 7 litrelik V12 motora sahip. 820 beygirlik motoru ile yurtdışında 2.4 milyon Pound’luk fiyat etiketine sahip araç, Türkiye’de satılıyor olsa idi, ÖTV ve KDV ile yaklaşık 35 milyon liralık fiyata sahip olacaktı.

fuar-aston

SHELL


Mobil uygulama Autoshow’da

Türkiye’deki bini aşkın istasyonunda, günde yaklaşık 1 milyondan fazla kişiye, yenilikçi ürün ve hizmetler sunan Shell, İstanbul Autoshow 2017’de ana sponsor olarak yerini aldı. Shell’in dijitalleşen dünyada tüketicilerin hayatını kolaylaştırmak için hizmete sunduğu Shell Mobil Uygulama’sını da deneyimleme imkanı buldular. Uygulamadaki “istasyon bulucu” ile en yakın Shell & Turcas istasyonunu öğrenmek, yol tarifi almak ve o istasyonda sunulan hizmetler hakkında bilgi edinmek de mümkün.