22 Ocak gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuarda Avrupalı markalar ABD pazarı için en yeni modellerini sergiliyor. Çoğu dünya prömiyeri olmak üzere farklı markaların 61 yeni modeli sergilenecek.

MERCEDES'TEN LÜKS COUPE


Fuarda Alman üretici Mercedes, E Serisi Coupe’yi ilk kez resmi olarak sergileyecek. Ağabeyi S Serisi ile tasarım açısından benzerlikler sergileyen yeni model, 2017 yılından itibaren satışa sunulacak. Lüks coupe, şık tavan çizgisi, LED farları, zengin donanımı ve otonom sürüşe bir adım daha yaklaşan teknolojileriyle sınıfının en iddialı modellerinden biri olarak yollara çıkacak. Detroit’te Mercedes ayrıca kapsamlı bir makyaj geçiren GLA modelini de ziyaretçilerle buluşturuyor.

6mercedes20cm

BMW’DEN EN LÜKS 5 SERİSİ


Alman üretici BMW sedan otomobili 5 Serisi’nin dünya tanıtımını gerçekleştiriyor. Geniş boyutları, yüksek teknolojik özellikleri ve barındırdığı lüksle BMW bu alanda iddiasını koruduğunu 5 Serisi ile gösterecek. Fuarda ayrıca X2 konsept araç da izleyicilerle buluşuyor. Marka araca makyajlı 6 Serisi’ni de ilk kez fuarda sergiliyor.

6bmw19cm

INFINITI'DEN YENİ MOTOR


Fuarda sergilenecek Infiniti QX50 Concept, aynı zamanda dünyada ilk kez kullanılacak VC-Turbo motoruyla da dikkat çekiyor. VC-Turbo adındaki bu teknoloji, ilk olarak 4 silindirli 2.0 litrelik turbo beslemeli benzinli bir yapıda seri üretime hazırlanıyor. 272 beygir güç ve 390 Nm tork üreterek benzer güçteki 6 silindirli motorların performansını yüzde 27’ye varan yakıt tüketimi avantajıyla sunuyor..

6kia15cm

SÜRPRİZ MODELLER DE VAR


Fuarın dikkat çeken modelleri arasında KIA’nın sürpriz olarak tanıttığı GT modeli de bulunuyor. 4 kapılı coupe sıfırdan 100 km’ye 5.1 sn’de ulaşıp, 280 km/s son hız yapıyor. Makyajlı Ford Mustang, Chvrolet Corvette ZR1 ve VW Tiguan’nın büyük versiyonu AllSpace Detroit’in hızlı ve güçlü yeni modelleri olarak öne çıkıyor. Ayrıca daha VW’nin 7 kişilik ABD pazarı için özel olarak geliştirdiği 7 kişilik Atlas da fuarda sahneye çıkıyor.