Oyun oynamak için PlayStation'ı açtığınız anda karşınızda belirecek şevhet dolu mesajlar bir anda tüm konstantrenizin dağılmasına neden olabilir. Böyle ilginç bir durumun yaşanma ihtimali normalde çok düşük olsa da cinsel içerikli siteler tarafından yollanan botlar PSN platformunu porno mesajlarla doldurmaya başladı.

YAPAY ZEKALI TELEKIZLAR

Pornbot denilen yapay zekalar aslında web üzerinde hayli yaygın durumdalar.Pornbot'ların konsol oyuncularını istilası internet üzerinde hayli olay olurken, yollan mesajların içerikleri ise her yerde paylaşılıyor.

YAŞI KÜÇÜK OYUNCULAR İÇİN DİKKAT

PlayStation oyuncuları arasında çok sayıda yaşça küçük kişi bulunduğu için ailelerin dikkatli olması gerekiyor. Tamamen seks ve cinsellik üzerine mesajlar atan bu botlar çocuklar için büyük bir psikolojik tehlike taşıyor.

[old_news_related_template title="Twitch üzerinden seksi dans başına bela açtı!" desc="Oyun yayınları yapan Twitch sitesi oyun harici yayınlara savaş açmış durumda. Yaptığı seksi danslarla ünlenen bir yayıncı platformun amacına uymadığı gerekçesiyle banlandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/twitch-ban.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/twitch-uzerinden-seksi-dans-basina-bela-acti-1753166/"]

[old_news_related_template title="Ünlü sitede seks skandalı!" desc="Oyun yayınlarının en önemli adreslerinden olan ve büyük bir kitlesi olan Twitch'de, fazlaca abonesi olan bir kullanıcı mikrofonu açık unutunca büyük bir skandala imza attı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/01/twitch-seks.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/unlu-sitede-seks-skandali-1617858/"]