Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, kendi internet sitesinde gizli bir iş ilanı yayınladı. Apple sayfasında, iş başvurusu şansı tanınıyor. Ayrıca aranılan "yetenekli mühendis" bu tarz ilginç yollarla bulunuyor. Aslında bu durumu farkeden kişi Zach Whittaker. Whittaker, ilgili iş başvurusu imkanını us-west-1.blobstore.apple.com adresinde bulduğunu dile getiriyor. Bulunan gönderi, rolün ne kadar kritik olduğunu, işin ölçeğini, temel nitelikleri ve Apple'ın aradığı çalışanın türünü açıklıyor.



Gönderide, işe alınacak mühendisin, milyonlarca disk, on binlerce sunucu ve büyük veriler ile ilgilenerek altyapı geliştirme üzerinde çalışacağını söylüyor. Ayrıca gönderi şu şekilde tamamlanıyor:

"Eğer yukarıdaki soruların bazılarına evet cevabı verdiyseniz, o zaman size ihtiyacımız var! Özgeçmişinizi bize göndererek bizimle iletişime geçin group.apple.com"

[old_news_related_template title="Apple'dan Game of Thrones'a rakip proje!" desc="Sevilen dizi Game of Thrones, sızdırılmasıyla, yeni bölümleriyle, ufak ayrıntılarıyla birçok kişi tarafından çılgınca takip ediliyor. Bu büyük ilgiyi gören Apple ise Game of Thrones tarzı özgün bir içerik hazırlamak için kolları sıvadı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/game-of-thrones-apple.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/appledan-game-of-thronesa-rakip-proje-en-son-teknoloji-haberleri-1977009/"]

[old_news_related_template title="Apple'ın telefonunu ti'ye aldılar" desc="Video paylaşım sitelerinde dolaşan ve viral hâle gelen videoda Apple'ın son telefonun özellikleri ile farklı bir yöntemle dalga geçtiler." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/apple880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/applein-telefonunu-tiye-aldilar/"]