Öncelikle Battlefield 1 için gelecek olan They Shall Not Pass adlı DLC'den bahsetmek gerekirse; bu DLC'de Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons ve Rupture olmak üzere dört yeni harita bulunacak.

FIFA 18 nasıl olacak? - İşte tüm bilinenler!

Elite Sınıf ise Trench Raider adından da iki yeni sınıf eklenecek. Bunun yanı sıra Char 2C Super Heavy ve birinci dünya savaşında önemli bir yere sahip olan Fransız yapımı St. Chamond adlı tanklar ile Behemoth görevlerini üstleneceğiz.

İçerik DLC ile birlikte gelecek


Tüm bunların yanı sıra havan topları, anti tank silahları da bu DLC ile Battlefield 1'in Multiplayer moduna eklenecek.

Açıklanan bu DLC bilgileri dışında ayrı bir şekilde tanıtılan bu Frontlines modu, Rush ile Conquest modlarının karışımı şeklinde olacak. Böylelikle daha etkili ve derin bir savaş deneyimini sizlere yaşatacak. Bu modun tanıtım videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Osmanlı devletinin ve Kurtuluş savaşının da içerisinde yer aldığı Battlefield 1, 21 Ekim 2016 tarihinden beri PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için Türkçe altyazı seçeneği ile resmi olarak satıştadır.

[old_news_related_template title="Battlefield 1 Fog of War’da 4K testi" desc="Battlefield 1 rüzgarı kolay kolay dinecekmiş gibi görünmüyor. Oyunun yeni modunundan 4K oynanış videosu yayınlandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/battlefield-1-goruntuler.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/battlefield-1-fog-of-warda-4k-testi-1521156/"]