İstanbul nefes kesecek bir drone yarışına sahne olmaya hazırlanıyor. Katılımcıların kendileri için hazırlanan özel parkurlarda kıyasıya yarışacağı ‘Game of Drones’ etkinliği 17 ve 18 Haziran’da saat 11.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek.
Yarışlar sonunda dereceye giren ilk 3 kişi özel drone’ların sahibi olacak. Misafirlerin adrenalin ve eğlenceye doyacağı etkinlik gün boyu keyifli müzik ve aktivitelere de ev sahipliği yapacak.

Yarışların festivale döneceği etkinlik tüm drone tutkunu Akmerkez misafirlerinin katılımına açık olarak ücretsiz gerçekleşecek.

[old_news_related_template title="Günlerce havada kalabilen drone felaket durumlarında hizmet verecek!" desc="Bir felaket senayosunda yardım ekiplerine kesintisiz iletişim sağlayacak drone, birkaç sene içinde göreve başlayacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/sozcu-havada-5-gun-kalabilen-drone-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/gunlerce-havada-kalabilen-drone-felaket-durumlarinda-hizmet-verecek-1890790/"]

[old_news_related_template title="Ateş saçan drone ile temizlik yaptılar!" desc="Çin’den iki ilginç drone uygulaması şaşırttı. Drone ile alev makinesi ve su hortumu takılabilen uçan araçlar yaptılar." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/drone1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/ates-sacan-drone-ile-temizlik-yaptilar-1689630/"]