Son yılllarda hayatımıza giren ve tam olarak kabullenilemese de gerçek kitaba bir alternatif olan e-kitap satışları düşüyor. Webtekno'da yer alan habere göre e-kitap okuyucular eskisi kadar popüler değil.

E-KİTAP DÜŞÜYOR GERÇEK KİTAP ARTIYOR

İngiltere Yayıncılar Birliği yaptığı açıklamada e-kitap okuyucuların satışlarının geçtiğimiz yıl, bir önceki yıla kıyasla %17 oranla azaldığını belirtirken basılı yayınlarda ise %7'lik bir görünüyor. Yayıncılar Birliği insanların basılı yayınları sanal ekranlardan bir kaçış olarak gördüğünü belirtiyor. Sürekli sanal ekranlara bakmaktan sıkılan insanlar basılı yayınlarla kendini dinlendiriyor.


[old_news_related_template title="Edebiyat dünyası kitapseverleri sevindirdi" desc="Edebiyat dünyası bu ayı hareketli geçiriyor. İşte en son çıkan ve çıktığı gibi de edebiyatseverlerin kütüphanesinde kendisine yer bulan kitaplar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/kapak-12.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/edebiyat-dunyasi-kitapseverleri-sevindirdi/"]