Ubisoft tüm platformlarda 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan For Honor Kapalı Betasının içeriğini açıkladı. Oyuncular dört gün boyunca yeni çoklu oyuncu içeriğini, yeni haritaları ve yeni oynanabilir kahramanları deneyebilecekler.

HP Omen 17 w100nt inceleme

Ubisoft ayrıca oyuncuların For Honor savaşçılarının hikayelerini öğrendiklerinde kapalı beta kodu ile ödüllendirilecekleri interaktif web sayfası SCARS’ı da yayına aldı.

For Honor oyuncuları büyük savaşa hazırlıyor


Oyuncular Kapalı Beta süresince üç farklı For Honor fraksiyonu olan şövalyeler, vikingler ve samuraylar’ın 12 farklı kahramanından dokuzu arasından seçim yaparak ne tür savaşçılar olduklarını öğrenebilecekler.
Her kahraman kendine özgü oyun stiline, zırh setine, silahlara, yeteneklere ve ilerlemeye sahip olacak. Oyuncular For Honor’ın beş farklı çoklu oyuncu modundan üçünde (Dominion 4v4, Brawl 2v2 ve Duel 1v1) birbirlerine karşı mücadele edebilecekler.

for-honor
For Honor’ın yeni dijital deneyimi SCARS’ta silahlardaki yara izleri size büyük savaşçılar arasındaki sıkı ve kanlı savaşların hikayesini anlatacak. Warden, Kensei ve Raider savaşçıları için 12 farklı ve özel hazırlanmış video bulunuyor.

Oyuncular Kılıç, Balta veya Japon Kılıcı arasından seçim yaparak silahın üç farklı öğesini değiştirebilecek ve 192 farklı kombinasyon yaratabilecekler. Silahlarını yaratan oyuncular savaşın bitmek bilmeyen döngüsüne katılarak Kapalı Beta kodlarına erişebilecekler.

[old_news_related_template title="Ubisoft cinsellik nedeniyle özür diledi!" desc="Ubisoft cinsel içeriklerden dolayı başı derde girmek üzereyken, hatasından dönmeyi başardı. Watch Dogs 2’nin sorunları yüzünden tüm oyunculardan özür dileyen firma, cinsellik sorununu kısa zaman içinde halledeceğini de belirtti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/ubisoft.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/ubisoft-cinsellik-nedeniyle-ozur-diledi-1514807/"]