Bebek sahibi olanların ilk satın aldığı cihazlardan biri, onları diğer odadan dinlemek için kullanılan telsiz cihazları. Peki ya bir köpeğiniz varsa ve gün boyunca onun ne yaptığını bilmek istiyorsanız ne kullanacaksınız? İşte burada Furbo isimli cihaz devreye giriyor. Furbo ile sadece tüm gün köpeğinizi uzaktan izlemekle kalmıyorsunuz, iyi bir köpek olduğunda ona atıştırmalık çerezler de atabiliyorsunuz.

İlgili haber: Doğada kuş gözleme meraklıları için de bir uygulama var!

furbo-kopgek-kamerasi
Furbo’yu evinizde merkezi ve yüksekçe bir noktaya yerleştirip elektriğe bağlıyorsunuz. Akıllı telefonunuzdaki uygulaması ile WiFi üzerinden eşlediğinizde, üzerindeki HD kamera ile köpeğinizin ne yaptığını uzaktan izlemenizi sağlıyor. Uygulamaya konuştuğunuzda Furbo’nun üzerindeki hoparlörden köpeğinize komut verebilir, koltuklara çıktığında onu uzaktan uyarabilirsiniz. Ayrıca köpeğiniz siz yokken evde havlamaya başladığında size mesaj ile uyarıda bulunuyor.

Cihazın tepesindeki hazneye köpeğinizin en sevdiği küçük bisküviyi doldurup, Furbo’nun ona uzaktan atmasını sağlamanız da mümkün. Cihazın uygulaması hem iOS, hem de Android versiyonuna sahip. Bu cihaz sayesinde gün boyu köpeğiniz hem yalnız kalmıyor, hem de arada bir uzaktan oyalamış oluyorsunuz. Cihaz Amazon.com online mağazasında 211 dolara satılıyor.


[old_news_related_template title="Ateş saçan drone ile temizlik yaptılar!" desc="Çin’den iki ilginç drone uygulaması şaşırttı. Drone ile alev makinesi ve su hortumu takılabilen uçan araçlar yaptılar." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/02/drone1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/ates-sacan-drone-ile-temizlik-yaptilar-1689630/"]