Büyük beğeni toplayan telefonu Galaxy Note 7 ilginç bir şekilde patlamaya başlayınca, Samsung cihazları piyasadan çekmeye karar vermişti. Eylül ayından bu yana piyasada yer alan Galaxy Note 7'leri toplamaya ( yüzde 96'sı toplandı ) devam eden Samsung, soruşturmanın tamamlanması için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Araştırmalar sonuçlandı!


ABD ve Güney Kore merkezli firmalar ile ortak bir çalışma gerçekleştiren Samsung, yangınların meydana gelmesine neden olan ana sebebi tespit edebilmek için soruşturmayı titizlikle yürütüyor.

Galaxy S8 için en net görseller!

Ortaya çıkan yeni bir rapora göre Samsung Galaxy Note 7 soruşturmasının sonuçları, 23 Ocak tarihinde açıklanacak. Sonuçların açıklamasına oldukça kısa bir süre kalmasına rağmen sorunun kaynağı hakkında bir birinden farklı iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor.

Bir kısım patlamaların sorumlusu olarak tamamen pili gösterirken, bir kısım ise Samsung'un yüksek kapasiteli bataryayı kasaya sığdırmak için tasarımsal hatalar yaptığını savunuyor.
Sonuç ne olursa olsun, her geçen gün toplanmaya devam eden Galaxy Note 7, Samsung'un marka ve maddiyat olarak oldukça fazla zarara uğramasına neden oldu.