Xbox One X'in tanıtımıyla teknoloji tutkunlarını heyecanlandıran E3 Konferansı, Anthem adlı oyunun tanıtımıyla grafik teknolojisinin ne boyutlara geldiğini ortaya koydu. Post apokaliptik atmosferiyle birçok oyunsever kitlenin ilgisini çeken Anthem, hikayesiyle de merak uyandırdı.

İNSANLIĞIN SON UMUDU OLACAKLAR

Oyunda Exosuit denilen gelişmiş zırhları kullanan kahramanlar insanlığın son umudu olarak dünyayı düşmanlardan kurtarmaya çalışacak. Oyunun en dikkat çeken yapılarından biri Co-Op özelliğinin ön plana çıkması. Ekip olarak çekişmeli savaşlarda boy gösterecek olan oyuncular merakla oyunun çıkış tarihi bekliyor. Oyunun geliştiricisi Bioware, Anthem'in çıkış tarihi hakkında bir bilgi vermedi. Oyun motoru olarak DICE tarafından geliştirilen Frostbite kullanılıyor. Aşağıdaki videodan oyunun tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

[old_news_related_template title="Çılgın mucit mikrodalga fırına oyun konsolu monte etti" desc="Mikrodalga fırının kapağında video oyun oynamak kimin aklına gelirdi? Bu kadar deli birileri var…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/mikrodalga-oyun.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/cilgin-mucit-mikrodalga-firina-oyun-konsolu-monte-etti-1876244/"]