Google Fotoğraflar uygulaması artık daha şık. Fotoğraflar uygulaması ile Android ve iOS kullanıcılarına çektikleri fotoğraf ve videoları yedeklemeleri için sınırsız alan sunması, uygulamanın kısa sürede popüler hale gelmesine sağladı.

Galaxy S8 bataryası için önemli gelişme!

Google Fotoğraflar uygulamasının yeniden tasarlanan Albümler sekmesi, kullanıcıların fotoğraf ve videolarına üç farklı şekilde erişmesine sağlıyor
Albümler sekmesine geçiş yapıldığında, fotoğrafların kişilere ve çekilen yerlere göre ayrıldığı bir sayfa ile karşılaşıyorsunuz.

Albümler sekmesinin son bölümü, kullanıcıların cihazın kamerası ile çektiği fotoğrafları görüntülemesi sağlanıyor. Bu sayede Google Fotoğraflar uygulaması ile, daha önce çekilen bir fotoğrafı bulmak ve görüntülemek oldukça kolay hale geliyor.

[old_news_related_template title="Google Play'deki o programlar verilerinizi çalıyor!" desc="Androidler için bir tehlikeli durum daha ortaya çıktı. İnternet bağlantılarını özel statüye getirmek için kullanılan VPN uygulamalarının birçoğunda tehlike saptandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/09internet.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/google-playdeki-o-programlar-verilerinizi-caliyor-1649950/"]