Snapdragon 836 hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bugün yaşanan gelişmelere dönüp baktığımızda ise, merakla beklenen Snapdragon 836işlemcisini kullanacak olan ilk akıllı telefon gün yüzüne çıkartıldı. Merakla beklenen Google Pixel 2'de kullanılacak işlemci belli oldu. Paylaşılan detaylara göre Pixel 2'de yetkililer Qualcomm'u en yeni işlemcisi Snapdragon 836'dan gücünü alacağından belli oldu.

Nokia 8 çıkış tarihi netleşiyor

Henüz Pixel 2'de bulunacak olan Snapdragon 836 işlemcisinin Pixel XL 2'de yer alıp almayacağı hakkında bir detay kullanıcılara servis edilmedi. Ancak Google'a yakın olan kaynaklar Pixel 2'de kesin olarak en yeni işlemcisinin kullanılacağını ön görüyor. Fakat son zamanlarda gün yüzüne çıkan GFXBench testlerinde görünen Pixel XL 2'de kullanılan işlemcisinin Snapdragon 835 işlemcisine sahip olduğunu görmüştük.

Raporlara göre, Snapdragon 836 işlemcisinin yapısı, 835 yonga setine oldukça benzerlik göstereceğini belirtiyor. Ancak Snapdragon 835işlemcisine kıyasla, daha iyi bir CPU ve GPU performansı sergileyecek olan 836 yonga seti Google Pixel XL 2 ve Pixel 2 ile piyasaya sürülecek.
Bu yeni işlemci saatte 2.45 GHz hızında çalışırken, Adreno 540 grafik bileşeniyle oldukça kaliteli bir deneyim vaat ediyor.
Örnek olarak, Snapdragon 821 ve 820 arasındakini farkı gösteren yetkililer, Google Pixel 2 ve Pixel XL 2 ile istenilen satış rakamlarına ulaşmak istiyor.
Bir yandan ise yeni Pixel modelleri, ilk olarak HTC U11 ile piyasaya sunulan, basınca duyarlı Edge Sense özelliğine benzer bir özelliğine de sahip olacak. Teknik donanımı ve özellikleriyle kaliteli bir seçenek olacak olan Pixel 2 modelleri hakkında en son gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

[old_news_related_template title="Google her adımınızı izliyor!" desc="Google'ın mobil uygulamasının, yüklü olduğu telefonlar bir takip cihazı gibi çalışıyor. Teknoloji devi Google'ın iOS veya Android ile çalışan akıllı telefonları her an izleyerek bunun kaydını tutuyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/google-her-adiminizi-izliyor880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gunun-icinden/google-her-adiminizi-izliyor-1931213/"]

[old_news_related_template title="Google’ın da sanal stres çarkı var" desc="Eğer elinizdeki stres çarkları size yetmiyorsa, Google’ın hazırladığı sanal stres çarkı ile de oynayabilirsiniz. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/google-kisisel-sonuclar.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/googlein-da-sanal-stres-carki-var-1902959/"]