Google Pixel 2 ve Pixel XL 2 hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bugün ise HTC U11 sistem dosyaları içindeki dosyalardan yola çıkılarak, yeni telefonun hangi firma tarafından üretileceği tekrar konuşulmaya başlandı.
Google Pixel 2'yi hangi firma üretecek?

Bildiğiniz üzere HTC, Google Pixel telefonlarını üreterek büyük bir başarı elde etti. Google'ın ilk akıllı telefonundan sonra yakalanan başarıyı tekrarlamak isteyen Teknoloji devi, yeni telefonu için sıkı bir çalışmaya başladı.

Duşta müzik keyfi

HTC U11'in sistem dosyalarında yer alan bilgilerden gördüğümüz gibi yeni Google Pixel 2'yi HTC üretebilir. Yeni Pixel cihazları hakkında referans bilgileri içeren bu dosyalarda S2 ve M2 model numaraları görmekteyiz. Şöyle bir baktığımız da ise Google Pixel ve Pixel XL, S1 ve M1 model numaraları ile satışa sunulmuştu.

google-pixel

Ancak geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan detaylar ile birlikte, LG'nin Google Pixel XL 2'yi üreteceği belli olmuştu. Google Pixel XL 2'den sonra Pixel 2'nin de üretici büyük ölçüden belli oldu. Böylelikle Google'ın phablet telefonunu LG, Pixel 2'sini ise HTC üretecek.

Yeni cihazlar hakkında daha net bilgilerin ilerleyen günlerde kullanıcılar ile paylaşılması bekleniyor. Gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.