Oyun bildirimleri geçtiğimiz yıllarda birçok kişinin Facebook'tan soğumasına yol açmıştı, bu aralar azalmış olsa da çeşitli oyun bildirimleri hala Facebook kullanıcılarının canını sıkmakta. Gelen son haberlere göre bu dertten muzdarip olanlar çok yakında kurtulacak.

OYUN BİLDİRİMLERİNDEN KURTULUYORUZ

Facebook, geliştiriciler blogunda yeni yayınladığı bir yazı ile üçüncü parti uygulama davetiyelerini yakında devre dışı bırakacağını duyurdu. Artık Facebook’ta sürekli oyun oynayan arkadaşlarınız sizi bildirim yağmuruna tutamayacak.

shutterstock_176941343-custom

SON 3 AY

Facebook bu özelliği bir anda değil, kademeli olara kaldırmayı planlıyor. Bir süre daha kısmen var olmaya devam edecek olan özellik, 6 Şubat 2018’de tamamen Facebook’tan kaldırılacak ve Facebook artık daha sakin bir deneyim sunacak. Facebook ayrıca kişi ya da sayfalarda bulunan ‘takip et’ butonunu ve yorum yansıtma özelliğini de gereksiz olması nedeni ile kaldırıyor.

[old_news_related_template title="Facebook'ta bir fotoğrafla 49 yıllık sır ortaya çıktı!" desc="Sosyal medya hayatın her anını sarmaya devam ederken enteresan durumlara da sahne olabiliyor. Facebook'ta fotoğrafı görmeden önceki son dakikaya kadar 49 yıl önce şahit olduğu cinayete dair hiçbir şey hatırlamayan adamın kafasındaki her şey değişti..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/facebook-son-dakika-facebook-haberleri.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/facebookta-bir-fotografla-49-yillik-sir-ortaya-cikti-son-dakika-haberleri-2092485/"]