Instagram’da kısa zamanda yüz binlerce takipçi sayısına ulaşan “Nude Yoga Girl” hesabının 26 yaşındaki sahibi, bu hesaptan çıplak bir şekilde yaptığı yoga pozlarını paylaşıyor. Ancak çıplaklıkla ilgili katı kuralları bulunan Instagram’da Nude Yoga Girl, bu kuralları ihlal etmeden, bedenini bir sanat eseri gibi kullanarak çektiği fotoğrafları paylaşıyor.

instagram-yoga-girl-flexible-body-30

Nude Yoga Girl, tüm fotoğrafları evinde erkek arkadaşının yardımıyla çekiyor. Hesabın amacıysa aslında insanlara çok daha sağlıklı ve mutlu hayatlar yaşamaları için ilham vermek. Kendi yaşadıklarından yola çıkarak insanlara dokunmayı amaçlayan Nude Yoga Girl şunları söylüyor…

instagram-yoga-girl-flexible-body-38

“Geçmişte vücudumda kusurlar görüyordum. Bu yüzden de kendimi tam olarak sevebilmem mümkün değildi”

instagram-yoga-girl-flexible-body-28

“Yoga vücudumu olduğu gibi kabul etmeme yardımcı oldu. Hesabımla insanlara herkesin güzel olduğunu fark ettirmek ve vücutlarının harika şeyler yapabilecek kapasitede olduğunu göstermek istiyorum”

instagram-yoga-girl-flexible-body-11

Nude Yoga Girl hesabının sahibi, farklı yoga pozları uyguluyor, gölgeler kullanıyor ve biraz da fotoğraf düzenlemesiyle çıplak fotoğraf koysa dahi Instagram kurallarını ihlal etmiyor. Yine de Nude Yoga Girl vücudunu bir sanat eseri gibi kullanmaya ve insanlara ilham vermeye devam ediyor.

instagram-yoga-girl-flexible-body-39

Kaynak: Listelist

Instagram hesap silme “dondurma” nasıl yapılır?