Bazı haberler sizden binlerce kilometre uzakta yaşanmış olsa da canınızı sıkabiliyor. ABD senatosu FCC yönetmeliğini tamamen değiştiriyor. Yeni yasa tasarısıyla beraber internet gizliliği ve mahremiyeti sona erecek.

Galaxy A7 2017 indirime girdi!

Amerika artık kişisel verilere ulaşabilecek
İnternet servis sağlayıcıları ve çok sayıda kurumu direkt etkileyen yeni yönetmelik ile Amerikan Hükümeti istediği bilgiye istediği zaman erişebilecek. Güvenlik gerekçe gösterilerek, web geçmişinizden tutun da tüm özel yazışmalarınıza kadar her şey ortaya çıkartılabilecek.

FFC yönetmeliği o kadar ucu açık ki kullanıcı bilgileri sadece hükûmete değil, internet servis sağlayıcılar ve diğer telekomünikasyon şirketlerinin elinde olacak. Yani o noktadan sonrası birazdan da bu şirketlerin insafına kalacak. Kullanıcıların gizlilik ve mahremiyet hakları ellerinden alındığı için, bu bilgilerle istedikleri her şeyi yapabilecekler.

Yeni yönetmelik şu an Beyaz Saray'a ulaşmış halde. Büyük ihtimalle, ABD Başkanı Donald Trump yeni tasarıyı onaylayacaktır. ABD yaşanan bu olaydan sonra dünyanın geri kalanı bakalım nasıl etkilenecek?

trump-haber-ici