Geçtiğimiz hafta kullanıma sürülen iOS 11 için ilk güncelleme resmen yayınlandı. Binlerce Apple kullanıcısı merakla iOS 11.0.1 ile bilgiler edinmek istiyor. iOS 11.0.1 sürüm numarası verilen güncelleme ile ilgili tüm bilgileri haberimizin içeriğinden öğrenebilir, telefonunuza yükleyebilirsiniz.

iOS 11.0.1 SÜRÜMÜ İLE NELER DEĞİŞTİ?

iOS 11 için ilk güncelleme resmen yayınlandı. Söz konusu yeni güncelleme ile iOS 11'de tespit edilen hataların minimize edilmesi hedefleniyor. Apple'dan yapılan açıklamaya göre bu son güncelleme hem iPhone hem de iPad'ler için düzeltmeler içeriyor.

[old_news_related_template title="iOS 11 özellikleri neler? İşte iOS 11'deki hatalar!" desc="Apple'ın uzun bir süredir beklenen yeni işletim sistemi iOS 11'i yayınlandı. iOS 11'in yayınlanmasıyla beraber kullanıcılar iOS 11 özelliklerini ve iOS 11'deki hataların neler olduğunu merak etmeye başladı. Biz de sizler için iOS 11 ile ilgili tüm merak edilenleri derledik..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/880iphone-ozellik.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/ios-11-ozellikleri-neler-iste-ios-11deki-hatalar-2017988/"]

Yeni sürümle beraber baştan tasarlanan Kilit Ekranı deneyimi, yeni özelleştirilebilir Kontrol Merkezi, yeni Siri sesi ve App Store'un yeni tasarımlı hali gibi yenilikler kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.

iOS 11.0.1 NASIL İNDİRİLİR?

Söz konusu güncellemeyi yapabilmek için  Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemesi sıralamasını takip etmelisiniz. Dilerseniz iTunes üzerinden de yazılımını güncelleyebilirsiniz.

[old_news_related_template title="iPhone X ve iPhone 8 ne kadar? En ucuz iPhone X ve iPhone 8 nasıl alınır?" desc="Apple'ın teknoloji dünyasını sarsan tanıtımıyla duyurulan yeni modelleri iPhone X ve iPhone 8 birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diğer markaların telefonuna nazaran Apple ürünleri piyasaya daha pahalı şekilde giriyor. Peki iPhone 8 ne kadara satılacak, iPhone X'in fiyatı ne kadar olacak? Yeni iPhone'lar en ucuz şekilde nereden alınır?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/en-ucuz-iphone-8-ucuz-iphone-x.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/iphone-x-ve-iphone-8-ne-kadar-en-ucuz-iphone-x-ve-iphone-8-nasil-alinir-2016140/"]