Hızlı şarj etmeden pop-up reklamlarını kesmeye, telefonunuzu teraiz olarak kullanmaktan şebeke güçlendirmeye kadar büyük çoğunluğun telefonunuzda olduğunu bilmediği 6 değişik özellik.

1. Hızlı şarj etme

Telefonunuzu uçak modunda şarj ederseniz piliniz her zamankinden daha hızlı şarj olacaktır.

telefon1

2. Metni anında silmek

iPhone ve iPad sahipleri, bir metin yazdığınızda, tüm metni anında silmek için telefonunuzu sallayın ve Geri Al'a dokunun.

telefon2

3. Pop-up reklamları durdurun

Rahatsız edici reklamlar, farklı uygulamalar kullandığımızda beklenmedik bir şekilde açılıyor. Bunu engellemek için; cihazınızı Uçak Modu'na alın ve en sevdiğiniz uygulamaları reklamsız olarak kullanın.

telefon3

4. Bir web sayfasını kaydedin

Çoğu zaman, daha sonra okumak için bir tarayıcı sekmesinde bir kitap veya makale açarız, ancak internet kesintisi olduğu durumlarda yarı yolda kalırız. Bunun için sayfayı kaydedip daha sonra da devam edebilirsiniz.

telefon4

5. Telefonunuzu terazi olarak kullanma

Tüm akıllı telefonların konum ve yönlerini belirleyen geniş bir sensör yelpazesi vardır. Buna uygun bir uygulama indirirseniz, telefonunuzu su terazisi olarak kullanabilirsiniz.

telefon6

[old_news_related_template title="Akıllı değil zeki telefon" desc="Yapay zekanın teknoloji sektöründe birçok alanda hayatımıza girmesiyle birlikte, akıllı cihaz pazarında yaşanan rekabet de farklı bir boyuta taşındı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/1507880942_huawei___nin_ilk_mobile_yapay_zeka_platformu.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/akilli-degil-zeki-telefon-2047926/"]

[old_news_related_template title="Akıllı telefonlardan neden ayrılamıyoruz?" desc="Bilim insanları, insanların akıllı telefonlarına bağımlı olma nedenine açıklık getirdi. Yapılanaraştırmalara göre bu durumun hatıralarla bir ilgisi var." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/cep-telefonu-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/akilli-telefonlardan-neden-ayrilamiyoruz/"]