Dünya'nın en ünlü YouTube yıldızı olan PewDiePie, gerçek adıyla Felix Kjellberg, Disney'in ardından şimdi de YouTube'daki şovundan oldu. Kısa bir süre önce, PewDiePie'ın Disney tarafından kovulduğunu iletmiştik. Bunun sebebinin de bundan bir ay önce "Death to All Jews!" yani "Bütün Yahudi'lere ölüm!" adında bir videoyu YouTube hesabından takipçileriyle paylaşması olduğunu belirtilmişti.

Pokemon Go güncellendi

Bu gelişmenin hemen sonrasında ise şimdi de YouTube cephesinden bir açıklama geldi ve YouTube Red üzerinde yayımlanan Scare PewDiePie adlı şovun ikinci sezonunun iptal edildiği açıklandı.
Felix'in kendi yaptığı açıklamaya göre zaten YouTube'un reklamlar konusunda kendisine tam anlamıyla destek vermediği de biliniyor. Zira kanalına yüklediği videolar aile dostu videolar değil ve içerdiği mizah gerçekten rahatsız edici boyutlarda gariplikler içerebiliyor.

Son gelen haberlere karşı henüz bir cevap videosu yayımlamayan PewDiePie'ın bu kararlara nasıl tepki göstereceği ise merak ediliyor.

[old_news_related_template title="YouTube'da internetsiz video dönemi!" desc="Birçok akıllı telefon kullanıcısı internetsiz kaldığı ortamda video izleyememekten şikayetçi. YouTube'un çevrimdışı kullanım desteğini sağladığını duyurması herkesi şimdiden heyecanlandırdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/05/YouTube-television.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/youtubeda-internetsiz-video-donemi-1670846/"]