Geliştirici Bluehole yaptığı resmi açıklama ile PlayerUnknown's Battlegrounds için satış rakamları da belli oldu. Steam Spy data verilerine göreyse, oyunu aktif olarak tam 5.1 milyon kişi oynuyor.

Battegrounds rekor üstüne rekor kırıyor

Battle-Royale'den esinlenerek oluşturulan, son kalan kişiye kadar savaştığımız multiplayer bir shooter oyunu olan yapım, şimdiden son yılların en başarılı bağımsız yapımlarından biri oldu.

Şimdilik erken erişimde olan PlayerUnknown's Battlegrounds, defalarca ertelense de yapımcılara göre 2017'nin son çeyreğinde tam sürüm olarak satışa sunulacak. Bu tarih aralığının ise 1 Ekim - 31 Kasım arası olması bekleniyor.

[old_news_related_template title="EA Games’in popüler oyunları tamamen ücretsiz oluyor!" desc="EA Access ve Origin Access sahiplerine müjde. EA Games’in popüler iki FPS oyunu Battlefield 1 ve Titanfall 2 üyelik sahipleri için ücretsiz hale geliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/ea-gamesin-populer-oyunlari-tamamen-ucretsiz-oluyor.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/ea-gamesin-populer-oyunlari-tamamen-ucretsiz-oluyor-1928018/"]

[old_news_related_template title="Efsane oyun StarCraft tamamen ücretsiz oldu!" desc="Bilzzard'ın efsane oyunu StarCraft artık ücretsiz. StarCraft'ı PC ve Mac için haberimizdeki bağlantıdan indirebilirsiniz." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/starcraft.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/efsane-oyun-starcraft-tamamen-ucretsiz-oldu-1803753/"]