7. nesil oyun konsollarına özel olarak satışa çıkan ve ortalığı kasıp kavuran Red Dead Redemption yeni oyunu ile aramıza dönmeyi amaçlıyor. Son olarak Red Dead Redemption 2’nin çıkış tarihi sızdırıldı!

GTA: San Andreas ile nostalji rüzgarı!

Fakat yapımın çıkış tarihi ile ilgili ortada hala büyük bir muamma var. Bugün yaşanan iki farklı sızıntı ise konsol sahiplerini bir hayli sevindirecek gibi. Çünkü Red Dead Redemption 2, muhtemelen 2017 yılının Sonbahar aylarında piyasada olacak.

RDR 2 için iki farklı tarih göze çarpıyor

İngiltere'de faaliyet gösteren Base'in listelediği yapımın çıkış tarihi olarak 26 Eylül görünüyor. Fakat bu sızıntıdan yalnızca birkaç saat sonra Polonya'nın Media Markt internet sitesi de Red Dead Redemption 2'yi listeledi ve 3 Ekim tarihini de çıkış tarihi olarak belirledi.

Aslına bakarsanız bu iki tarihi de gerçek çıkış tarihi olarak düşünmek de mümkün. Aradaki bir haftalık fark, İngiltere ile Polonya çıkış tarihleri arasındaki fark olabilir.

Zaten bu iddiaları güçlendiren detay ise 26 Eylül tarihinin Perşembe gününe denk gelmesi ve İngiltere için Perşembe günlerinin tüm büyük yapımların piyasaya sürüldüğü gün olması. Şimdilik konuyla ilgili tabii ki resmi bir açıklama da yapılmadı ama Rockstar Games'in yakın zamanda Red Dead Redemption 2 hakkında yeni bilgiler vereceği konusunda söz verdiğini de hatırlatalım.

[old_news_related_template title="Red Dead Redemption 2 resmi olarak duyuruldu" desc="Rockstar yeni oyunu Red Dead Redeption 2’yi resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/10/oyun-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/red-dead-redemption-2-resmi-olarak-duyuruldu-1456943/"]