Samsung'un yangın ve ateşle ilgili dertleri bitmek bilmiyor. Hatırlarsanız önce Galaxy Note 7'nin bataryaları patlayarak alev almaya başlamış, ardından da eski bataryaların yok edildiği bir tesisinde yangın çıkmıştı. Şimdi de Singapur'da bir mağazası alevler içerisinde kaldı.

BiTaksi şoföründen müşteriye darp!


Talihsizlikler Samsung’un yakasını bırakmıyor


Samsung tarafından yapılan resmi açıklamada da konuyla ilgili olarak, "Bu sabah saatlerinde Samsung Experience mağazamızda bir yangın çıktığı ile ilgili haber aldık. Yangın mağazada bulunan yangın söndürme sistemi tarafından söndürüldü ve kimsenin yara almadığını önemle belirtmek istiyoruz. Şu anda yangının sebebini ve oluşan hasarın boyutunu anlayabilmek için çalışmalarımızı başlattık." cümleleri sarfedildi. Öncelikle yangının kimseye zarar vermemiş olması ve mağazanın kendi yangın söndürücüleri tarafından söndürülmüş olması yüzünden içimizin rahatladığını söylememiz gerek.

Fakat bir süredir kötü şansı devam eden Samsung için pek de iyi bir gelişme olmadığı kesin. Yine de sanıyoruz ki cana gelecek olan mala gelsin cümlesini sarfetmek için oldukça iyi bir zaman. Samsung yarın akşam düzenleyeceği etkinlikle Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerini tanıtacak ve umarız bu etkinliğe kadar firmanın başına daha fazla kötü olaylar gelmez.