Swarm'da birçok erkek kullanıcı kadın hesaplarından gelen fazlaca ekleme tabini şaşkınlıkla karşılıyor. Kadın isim ve soyadlarıyla açılmış, farklı profil fotoğraflarıyla inandırıcılığı arttırılmış Swarm hesapları erkek kullancıları ekleyerek bir tuzağa çekmeye çalışıyor.

TUZAĞA DİKKAT

Ekleme talebi gelen kullanıcılar talebi kabul ettiğinde karşı taraftaki sahte hesaptan, 'Facebook'ta sahte profilinin olduğunu gördük, inanmıyorsan şu siteye tıkla' şeklinde bir mesaj gelmekte. Bu riskli mesajın yönlendileceği içerik tam olarak belli olmasa bile spam, ya da virüslü bir bağlantıya yönlendirildiği tahmin edilmekte.

[old_news_related_template title="Facebook 2 milyon kişiyi öldürdü" desc="Sosyal medya devi Facebook'un hatası garip bir duruma yol açtı. Facebook bu hata yüzünden kurucusu Mark Zuckerberg'inde aralarında olduğu 2 milyon civarında kullanıcısının öldüğüne dair başsağlığı ilanı yayınladı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/facebook-3.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/facebook-2-milyon-kisiyi-oldurdu-1506737/"]