Yeni tanıtılan Blue uygulaması sayesinde Twitter'da onaylı hesaplar üye olduktan sonra diğer üyelerin fotoğraflarını inceleyip iletişim kurabilecek. Bin kişiye üye olduktan sonra hizmet vermeye başlayacak olan uygulama Loveflutter tarafından hazırlandı. Hesapları onaylanmış kişilere davetiyeler şimdiden gönderilmeye başlandı.

[old_news_related_template title="Twitter'da taciz içeren hesaplar yeni güncellemeyle yandı!" desc="Twitter yayınladığı yeni güvenlik güncellemesiyle taciz içeren hesaplara savaş açtı. Sosyal zorbalığın arttığı bu son yıllarda yapılan güncelleme sosyal medya tacizcilerine savaş açacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/06/twitter-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/twitterda-taciz-iceren-hesaplar-yeni-guncellemeyle-yandi-1939924/"]
Dünya üzerinde 300 milyon kullanıcısı bulunan Twitter'ın sadece 150 bin onaylanmış hesabı bulunuyor. Yüzde 25'ini gazetecilerin oluşturduğu onaylı hesaplar bu uygulama sayesinde kendi aralarında daha hızlı iletişim kurabilecek.