Geçtiğimiz günlerde Whatsapp'a gelen güncelleme birçok kullanıcı tarafından gereksiz bulunmuş, Whatsapp kullanıcılarının "Whatsapp, Snapchat'e döndü!" isyanına sebep olmuştu. Whatsapp önceki günlerde bu güncellemeyle ortadan kalkan hakkımda kısmını geri getireceğini duyurmuştu ve bugün yapılan güncellemeyle hakkımda kısmı geri geldi.


WHATSAPP'A YENİ GELEN ÖZELLİKLER


-Hakkımda özelliği geri getirildi. Metin ya da emoji olarak durum paylaşılabilecek.

-Videoları indirmeden izleyebilme imkanı getirildi.

-Karanlıkta fotoğraf ve video kalitesini arttırmak için geliştirme yapıldı.

-Fotoğraf çekildiğinde düzenleme seçenekleri geliştirildi.


WHATSAPP'DA BU HATAYA DÜŞERSENİZ HESABINIZI 7 GÜN UNUTUN!


Whatsapp'a yakın zamanda gelen güncellemelerden biri de "İki aşamalı doğrulama sistemi". Ayarlar sekmesinden Hesap Ayarları kısmına tıklayarak ulaşılan bu özellik sayesinde kullanıcılar WhatsApp'a ekstra bir şifre eklemenizi sağlıyor. Telefon değiştirmeniz ya da Whatsapp hesabınızı farklı bir telefonu istemeniz durumunda bu şifre sizden isteniyor. Eğer şifreyi unuttuysanız eskisi gibi sadece SMS olarak hesabınızı doğrulayabiliyorsunuz ancak 7 gün boyunca hesabınızı kullanamıyorsunuz. Şifrenizi unuttuysanız 7 gün sonunda tüm mesajlarınızın silineceği de unutmamanız gereken diğer bir konu.



[old_news_related_template title="Yanlış mesaj attım derdine son: İşte yeni Whatsapp güncellemesi!" desc="Günümüz telefonlarının olmazsa olmazı Whatsapp'a gündem yaratacak yeni özellikler geliyor. İşte yeni Whatsapp güncellemesiyle gelecek özellikler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/11/whatsapp_shutter.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/yanlis-mesaj-attim-derdine-son-iste-yeni-whatsapp-guncellemesi-1652098/"]