Dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulaması WhatsApp, yepyeni bir özelliğini kullanıcılarının beğenisine sundu. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği sohbet sabitleme!

ANDROID'E GELDİ AMA...

Pinleme olarak da bilinen sohbet sabitleme, bir süredir beta kullanıcıları tarafından test ediliyordu. Şimdilik sadece Android kullanıcılarının beğenisine sunulan sohbet sabitleme özelliği, kısa bir süre sonra iOS işletim sistemine de gelecek.

whatsapp-raptiye-1

WHATSAPP SOHBET SABİTLEME NASIL YAPILIR?

WhatsApp'ta istediğiniz bir sohbeti, sohbet listenizin başına sabitlemek için uygulamayı açıp, bir grup ya da kişi sohbetinin üzerine parmağınızı basılı tutarak üst kısımda çıkan raptiye işaretine basmalısınız. Bu sayede söz konusu sohbet en üstte sabitleniyor. WhatsApp'ta maksimum 3 kişi ya da grubu sabitliyebiliyorsunuz.

[old_news_related_template title="WhatsApp'da bu mesajı kesinlikle açmayın!" desc="WhatsApp'da gezen bir link kullanıcıları son derece tehlikeli bir yazılımı yüklemeye zorluyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/whatsapp-viruslu-mesaj.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/whatsappda-bu-mesaji-kesinlikle-acmayin-1854081/"]