Yeni yılda  gökyüzündeki değişiklikler tüm burçların kariyer hayatını da etkisi altına alacak. 2018 boyunca yeni iş bulmaktan zam almaya, terfi etmekten ek sorumluluk yüklenmeye  pek çok değişiklik meydana gelecek...

Koç ve Yükselen Koç


Kariyerinizle ilgili gücünüzü ortaya koymanın tam zamanı

koc

Mars 17 Mart’ta Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 16 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. Kendinizi hedeflerinize daha yakın hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Kariyerinizle ilgili gücünüzü ortaya koymak, hedef belirleyip stratejik bir şekilde bu hedeflere doğru yönelmek için harika bir dönem. Bu dönem yöneticilerinizle gerilmemeye, sıkıntılı ortamlardan uzaklaşmaya dikkat edin. İş hayatınızda yükselebilirsiniz.
28 Haziran’da, Oğlak burcunda 6 derece Dolunay meydana gelecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu, üstlendiğiniz bir projenin sonuna gelmek olabileceği gibi, üstlerinizden birinin istifası, terfisi veya görevden ayrılması gibi bir durumdan da kaynaklanabilir. Gergin bir Dolunay olacağı için ani kararlar almaya, öfke durumlarına karşı dikkat etmenizde yarar var. Merkür 6 Eylül’de Başak burcuna geçiş yapacak ve 22 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. İş arayanlar bu süreçte yeni başvurular yapabilir. Rutin işlerinizi akılcı yöntemlerle çözebileceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler


Zorlu bir karar aşamasından geçip önemli kararlar alacaksınız

ikizler

Venüs 11 Şubat’ta Balık burcuna geçiş yapacak ve 7 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde, iş ve kariyerinize yönelik konularda keyifli bir sürece gireceksiniz.
Mart ayında, 18 derece Balık burcunda Yeni Ay meydana gelecek. İş ve kariyer konuları ön plana çıkacak. Kariyerinizle ilgili önemli bir kavşaktan geçebilirsiniz. Önemli gelişmeler kapınızda. Ev ve iş hayatı arasında denge kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.
26 Ağustos’ta 3 derece Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. İş ve kariyer konuları ön plana çıkacak. Bu sırada iş hayatınızla ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Mars, 18 Kasım’da Balık burcuna geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyer konularında daha hırslı, verimli ve kendinizi hedeflerinize daha yakın hissedeceksiniz. Her konuda kolay organize olabileceğiniz bir dönem başlıyor. İş ve kariyer konularına enerjinizi yönelteceğiniz zaman stresle mücadele etmeniz gereken bir süreç olacak.

Aslan ve Yükselen Aslan


İş değiştirmek isteyenlere yeni yıl müjdesi...

aslan

31 Mart’ta Venüs, Boğa burcuna geçiş yapacak, 24 Nisan’a kadar bu burçta seyahat edecek ve kariyerinizi parlatmaya başlayacak. İşinizden her zamankinden daha çok keyif alacaksınız. İş değiştirmek isteyenler yeni görüşmelere gidebilirler. 13 Mayıs’ta Merkür, Boğa burcuna geçiş yapacak ve 30 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş hayatınızda bilgi ve iletişim çok daha fazla ön plana çıkmaya başlıyor. Bu durum, yeni tanışacağınız kişilerle ilgili olabilir. İş hayatınıza ilişkin yeni fikirler gelebilir, iş seyahatleri yapabilir, sözleşmeler anlaşmalar gündeme gelebilir. Bu süreçte fikirlerinizi üstlerinize kabul ettirmek çok daha kolay olacak. İş anlamında güzel destekler alacaksınız.  Önemli toplantılarınızı bu hafta yapabilirsiniz. Kariyer anlamında koşulların hızla iyileştiğine şahit olabilirsiniz. İş görüşmelerinizi bu tarihe kadar yapabilirsiniz, iş değişikliği için güzel bir süreç. 15 Mayıs’ta 24 derece Boğa burcunda Yeni Ay meydana gelecek ve ortalama 5-6 gün boyu etkili olacak. Hayatınızda hak ettiğiniz değeri artık elde edebilirsiniz. 15 Mayıs’ta Uranüs, Boğa burcuna geçiş yapacak ve 2026 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyere yönelik değişiklik ihtiyacınız artabilir. Mesleğinizi icra ediş şeklinizde bazı değişiklikler olabilir. Bir diğer olası etki ise kendi işinizi kurmak adına önemli adımlar atmak.

aslan2

Boğa ve Yükselen Boğa


İlginç deneyimler yaşayacaksınız...

boga

15 Şubat’ta, 27 derece Kova’da Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulmayla kariyer, statü, prestij ve iş konuları hayatınızın odak noktası haline gelecek. Bu alanda sıra dışı deneyimler yaşayabilir, ilginç tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Mars 16 Mayıs’ta Kova burcuna geçiş yapacak ve 26 Haziran’da Kova burcunda geri hareketine başlayacak. Bu geri hareket 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Akabinde Mars’ın Kova burcu seyahati 11 Eylül’e kadar sürecek. İnisiyatif almanızı ve daha çok mücadele etmenizi gerektiren yeni konular gündeme gelecek.  Planladığınız hedeflere doğru daha hızlı bir şekilde yol alabilirsiniz. 27 Temmuz’da 4 derece Kova burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulmayla birlikte kariyer, statü, prestij, iş konuları hayatınızın odak noktası haline gelecek. Bu alanda daha önce denemediğiniz tecrübeler yaşayabilir, yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç


Yeni anlaşmalara imza atacaksınız

yengec

Merkür 6 Mart’ta Koç burcuna geçiş yapacak. 21 Mart’ta ise Merkür Koç burcunda geri hareketine başlayacak. 17 Nisan’a kadar da geri hareketi sürecek ve bu durum 13 Mayıs’a kadar devam edecek. İş ve kariyer hayatınızda, düşünlerinizle ön plana çıkabilirsiniz. İş hayatınızda hızlı düşünüp, hızlı karar verip, çözüm odaklı olabileceksiniz. Aceleci davranmanız bazı sorunlara yol açabilir. Bu yüzden önemli kararlardan önce bir nefes alıp, iyice düşünmenizde yarar var. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda çeşitli anlaşmalara imza atabilirsiniz. Sık sık iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Venüs 7 Mart’ta Koç burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart’a kadar da bu burçta seyahat edecek. Kariyerinize ilişkin konularda sizleri keyifli gelişmeler bekliyor olacak.
16 Nisan’da 28 derece Koç burcunda Yeni Ay meydana gelecek. İş arıyorsanız, önümüzdeki 10 günlük süreci iyi değerlendirin. 25 Eylül’de 1 derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. 10. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, yöneticililerle ilişkiler, toplum önünde olmanızı sağlayacak konular üzerinde etkileyici olacak.

Başak ve Yükselen Başak


Finansal sorunlarla ilgili sürprizler sizi bekliyor

basak

Venüs 24 Nisan’da İkizler burcuna geçiş yapacak ve 19 Mayıs’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinize ilişkin konularda harika etkiler yaratacak. Bu sırada parlak fikirlerinizle göz doldurabilir, yöneticilerinizle aranızı düzeltebilirsiniz. Bu sırada şartları daha iyi olan yeni iş teklifleri alabilirsiniz.
30 Nisan’da 9 derece Akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Tüm iletişim araçlarıyla aktif iletişim içinde olacaksınız. Bu süreçte yeni seyahatler planlayabilir, web sitesi, blog açabilir, daha önce başladığınız yazıları bitirebilir, elinizdeki evrakları tasnif edebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle aranızda fikir alışverişleri çok yoğun olabilir. Oturduğunuz apartmandaki koşulları iyileştirmek için yeni projeler üretebilirsiniz. Kitap yazmaya karar verebilir, bunun için de yayınevleriyle yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Bunun yanı sıra tanıtım, pazarlama gibi işler için de oldukça uygun bir hafta.
13 Haziran’da 22 derece İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. İş ve kariyer konuları ön plana çıkacak. Kariyerinizle ilgili önemli bir kavşaktan geçebilirsiniz. Ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Ortağınızın finansal sorunlarıyla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 23 Kasım’da İkizler burcunda Dolunay meydana gelecek. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler kapınızda. Ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep


15 gün tutulmanın etkisi altında kalacaksınız

akrep

31 Ocak’ta 11 derece Aslan burcunda Ay tutulması meydana gelecek. Bu hafta yılın ilk tutulması olan Aslan burcundaki Ay tutulması tüm etkileriyle geçecek. Tutulmanın etkisi 15 gün sürecek. Tutulma ile kariyer ve prestij hayatınızın odak noktası haline gelecek. Bu alanda ilginç tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilir veya özel bir proje içinde olabilirsiniz. Bu, her şekilde size prestij katacak. Bu tutulmayla size yeni bir işin kapıları açılabilir.
Venüs, 13 Haziran’da Aslan burcuna geçiş yapacak ve 10 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu etkiyle, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha mutlu olacaksınız.
11 Ağustos’ta 18 derece Aslan burcunda Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmayla birlikte kariyer, statü, prestij ve iş konuları hayatınızın odak noktası haline gelecek.

Kova ve Yükselen Kova


Hırs ve rekabet duygusu ön plana çıkacak

kova

Yeni yıla Mars’ın Akrep burcunda seyahat etmesiyle başlıyoruz. 26 Ocak 2018’e kadar da Mars bu burçta seyahat edecek. Güçlü olmak ve iddialı görünmek sizin için önemli olacak. İstediğiniz işi elde edebilir, daha iyi koşullara sahip işler için mücadele edebilirsiniz. Bu dönem özellikle yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. Bu dönemde kariyerinizi ilgilendiren her konuya asılın çünkü elinizden hiçbir şey kurtulamaz. Yalnız Mars’ın savaşmakla ilgili olduğunu sakın unutmayın; bu dönemde patronlarınızla çok sık tartışabilirsiniz.
9 Eylül’de Venüs, Akrep burcuna geçiş yapacak ve Venüs retrosu - retro bitimi derken sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs, Akrep burcunda çok rahat ettiği bir yerleşimde değil. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda şanslı olacaksınız yalnız hırs, rekabet duygusu, kontrol etme isteği ön plana çıkabilir.
7 Kasım’da 15 derece Akrep burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Yeni bir işe girebilir, işinizi değiştirebilir ya da terfi alabilirsiniz. Kariyerinizde destekleyici bir etki söz konusu.

Balık ve Yükselen Balık


Mesleki anlamda eğitim alabilir seminere katılabilirsiniz

balik2

Mars 26 Ocak’ta Yay burcuna geçiş yapacak ve 17 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönemde kariyerinizde hızla yol alabilirsiniz. Güçlü ve iddialı görünmek sizin için çok önemli olacak. İstediğiniz işi elde edebilirsiniz. Bu dönemde sizin üst konumunuzda olan kişilerden güzel destekler alabilirsiniz.
29 Mayıs’ta 8 derece Yay burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu dönemde iş ve kariyer konuları ön plana çıkacak. Kariyerinizle ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın veya eşinizin finansal problemleri gündeminizi meşgul edebilir.

balik1

Merkür 31 Ekim’de Yay burcuna geçiş yapacak. 16 Kasım’da geri hareketine başlayacak ve bu 8 Aralık’a kadar devam edecek. Sonra da Yay burcunda seyahat etmeye sene sonuna kadar devam edecek. Mesleki anlamda bir eğitim veya seminere girebilirsiniz.
7 Aralık’ta 15 derece Yay burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu durum 10. evinizde gerçekleşiyor. İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, terfi etmek isteyenler, işle ilgili takdir görmek isteyenler için destekleyici etkiler devrede olacaktır. Fikirlerinizle yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi


Yöneticilerinizle kurduğunuz ilişkilerinize dikkat edin!

terazi

Ocak’ta 11 derece Yengeç burcunda Dolunay meydana gelecek. 2 Ocak civarı kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacak. Yeni işler, projeler ve teklifleri ortaya çıkabilir.
19 Mayıs’ta Venüs, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 13 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Kariyerinizi ilgilendiren konularda bu tarihe kadar iyi ilişkiler kurabileceğiniz, huzurlu, şanslı gelişmelerin olabileceği bir süreç geçireceksiniz. Terfi ve iş değişiklikleri gündeme gelebilir. Üstlerinizle daha kolay anlaşacaksınız. Yalnız olanlar iş sayesinde tanışacakları biriyle flört edebilirler.
12 Haziran’da Merkür, Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 29 Haziran’a kadar bu burçta seyahat edecek. Merkür’ün bu hafta Yengeç burcuna geçişiyle birlikte; iş ve kariyerinize ilişkin konularda, bilgi alışverişlerinizde artış olacak. 13 Haziran’da 22 derece İkizler burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak. Yönetici pozisyonundaki isim yapmış kişilerle ilişkilerinize dikkat edin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak


Hukuksal konularda keyifli gelişmeler sizi bekliyor

oglak

7 Ağustos’ta Venüs, Terazi burcuna geçiş yapacak ve 9 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle beraber kariyerinizi ilgilendiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. İş hayatınızda kuracağınız diplomatik ilişkiler size kazanç olarak geri dönecek. İş arayanlar bu dönem özellikle kadınların ön planda olduğu sektörlerde iş bulabilir. İş hayatında daha hoşgörülü olacaksınız. Eğer hayatınızda kimse yoksa, iş vasıtasıyla işyerinizden biriyle duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir.
Merkür 6 Eylül’de Başak burcuna geçiş yapacak ve 22 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatın anlamı, din, felsefe gibi konularda daha fazla araştırmaya, okumaya yönelebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili beklentisi olanlar, bu süreçte keyifli gelişmeler yaşayabilirler.
9 Ekim’de 15 derece Terazi burcunda Yeni Ay meydana gelecek. İşinizi ilgilendiren koşullar ön planda olacak. Yeni iş teklifleri alabilir, yeni koşullara kavuşabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay


Terfi konusunda olumlu gelişmeler söz konusu

yay2

2 Mart’ta 11 derece Başak burcunda Dolunay meydana gelecek. Çalışma ortamınızda kontrollü bir hafta olacak.
10 Temmuz’da Venüs, Başak burcuna geçiş yapacak ve 7 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Üstlerle ilişkiler, destekler almak ve terfi konularında olumlu gelişmeler söz konusu. İşini değiştirmek isteyenlere müjdeli haberlerim var. Venüs yeni bir iş bulmanız konusunda size destek sağlayacak.
26 Ağustos’ta 3 derece Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Dolunay Balık burcunda olacağından, evinizde veya ofisinizde su tesisatı sorunları oluşabilir. Banyo, tuvalet ve mutfağı elden geçirmeniz gerekebilir.
9 Eylül’de 17 derece Başak burcunda Yeni Ay meydana gelecek. İş, kariyer, statü, hayat amacı, saygınlık, kariyer hedefleri, üstler, patronlarla ilişkilere işaret eden alanda meydana gelecek. Genel olarak çalışma ortamınızda daha kontrollü bir hafta sizleri bekliyor.