2018’e girmeye sayılı günler kala, çoğumuz sevdiklerimizi mutlu etmek için hediye alışverişimizi tamamladık. Fakat bir de bu koşuşturmayı son günlere bırakanlar var. İşte onlara destek olmak için, “Hangi burcu hangi hediye mutlu eder?” sorusunu cevapladık…

Koç


Abartılı zevkleri olan Koç burçlarına, spor yaparken giyebileceği kıyafetler, kazak, dar kesim gömlek, sportif kol saati, ayakkabı, parfüm, araba aksesuarları, maç bileti, marka bir çanta alabilirsiniz. Makyaj malzemeleri, kırmızı ya da turuncu gece elbisesi, mücevher, renkli aksesuarlar ve sarı renkli çiçekler hediye edebilirsiniz.

koc

Boğa


Konfor ve lüks, yönetici gezegeni Venüs olan Boğa burçlarının hediye konusundaki önemli iki temasıdır. Onlara masaj aleti, traş makinesi, kaşmir atkı, ipekli şal, dantelli giysiler, kravat, konser bileti, kolye ve parfüm alabilirsiniz. Tasarım bir ajanda da onları mutlu edebilir.

boga

İkizler


Onları en mutlu edecek şey hediye çekidir çünkü o hediyesini kendi seçmek ister. Elektronik aletler, kol saati, telefon, araştırma kitapları, kalem, kıyafet, taşlı yüzük, bileklik, ajanda, eldiven, sportif kıyafetler onlar için uygun hediye alternatifleri arasında yer alır.

ikizler

Yengeç


Evlerine düşkünlükleri ve anaç olmaları nedeniyle Yengeç burçlarına evlerine dair ne hediye ederseniz onları mutlu etmiş olursunuz. Ahşap görünümlü eskitme eşyalar, yumuşak koltuklar, battaniye, akvaryum, DVD onlar için uygun birer hediyedir.

yengec

Aslan


Gösteriş seven Aslan burçları için hayatlarına hareket katacak bir armağan seçmeniz yeterlidir. Gösterişli aksesuarlar, renkli şallar, kol düğmeleri hoşlarına gidecek hediyeler arasında yer alır. Fakat sadece alacağınız hediye değil, onu sunarken kullanılacak paket de çok önemli.

Başak


Şık olarak tanımlanabilecek her armağan Başak burçlarını mutlu eder. Onlara şekerli, limon esanslı parfüm, tasarım bir cüzdan, çalışma lambası, seyahat bileti armağan edebilirsiniz.

basak

Terazi


Kaliteyi ön planda tutan ve yönetici gezegeni Venüs olan Terazi burçları, ünlü bir restoranda yemek yiyerek çok mutlu olurlar. Onlara, yılbaşı akşamına özel bu tür bir program hazırlayabilirsiniz. Vücut losyonu ve  ipek gecelik de ideal hediyelerdendir.

akrep

Akrep


Pratik ve kalıcı olduğunu düşündüğünüz her armağan, bu burcun insanlarına hitap eder. Trend olan giysiler, parfüm, kamera, korku ve polisiye film dvd’si satın alabileceğiniz armağan alternatifleri arasında bulunuyor.

Yay


Hediye almayı en çok seven burçlar arasında yer alan Yay burçları, ona armağan ettiğiniz her şeyden mutlu olur. Kamp malzemeleri, esprili eşyalar, egzersiz videoları, spor ayakkabı, pusula ona alabileceğiniz hediyeler arasında ön plana çıkıyor.

yay

Oğlak


Bu burca mensup kişilere maket ev ve arabalar hediye alternatifleriniz arasında yer alabilir. Ona, isme özel kalem ve defter seti, kravat, kol düğmeleri, deri cüzdan, İsveç çakısı ve çanta da hediye edebilirsiniz.

oglak

Kova


Kristal kolye, teleskop, esprili kupalar, magnetler Kova burçları için doğru hediye seçenekleri arasında… Heyecanını hep canlı tutacağı, zeka gerektiren oyunlar hediye edilmesi de onları sevindirir. Fotoğraf makinesi, tablo veya  kitap da tercih edilebilir.

Balık


Duygusallıklarıyla ön plana çıkan Balık burçlarına, seksi bir iç çamaşırı veya güzellik ürünleri hediye edebilirsiniz. Sanatla yakından ilgili balık erkeklerine, sevdiği yazarın imzalı bir kitabı hediye edilebilir.

balik

GÜNLÜK ASTROLOJi YORUMLARI


Güneş ile Satürn’ün Oğlak’taki kavuşumu, geçen hafta ortasında başlayan değişim sürecini devam ettirecek. Gizli bir ilişki yaşayıp, bunun heyecanını içinizde taşıyacaksınız. Hafta sonunda bir aile meclisi toplantısı yapmak size iyi gelebilir. Taşınmak, mal alıp satmak ve gayrimenkul yatırımlarınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Aile yapınızda aksayan konuları gidermek, ikili ilişkiler arasındaki sorunları çözmek sorumluluklarınız arasında yer alacak.

KOÇ

Geleceğinize yönelik kararlarınızı analitik bir yaklaşımla ele almanız gerek. Sıkıcı bir hafta sonu sizi bekliyor. Ailenize vakit ayırın. Ciddi tavırlı kişilerin yaklaşımından sıkılabilirsiniz.

BOĞA

Hafta sonunuzu planınızda olmayan bir seyahatle taçlandırabilirsiniz. Hem ziyaret hem ticaret mantığıyla hareket edip kendinizi yepyeni oluşumların ortasında bulmanız mümkün olacak.

İKİZLER

Değişim rüzgarları, ortaklıklarınız hakkında kökten karar değişiklikleri yapmanıza neden olacak. Uzun süreden beri devam eden ilişkilerinizde ayrılık rüzgarları estirebilirsiniz.

YENGEÇ

Sevgilinizin aldığı yeni kararlar hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Bu sırada öğrendikleriniz sizin de hayatınızı değiştirmenize neden olabilir.  Ev ve mekan değişimi fikrine sıcak bakın.

ASLAN

Ofisinizi iyi koşullara sahip olan bir mekana taşıyabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan ayrılabilirsiniz. Evinizde tadilat yaptırabilirsiniz. Değişim rüzgarları hayatınızı etkileyecek.

BAŞAK

Keyifli bir hafta sonu geçireceksiniz. Bu süreçte yaşamınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını kabullenmelisiniz. Devir değişiyor ve siz buna direnmeden ayak uydurmalısınız.

TERAZi

Evinizde uzun süredir yapmayı düşündüğünüz değişiklikler için zaman ayıracaksınız. Aynı çizgide giden hayatınızdaki yeni düzeni nereden başlatmanız gerektiğine karar vermelisiniz.

AKREP

Güneş ile Satürn’ün Oğlak’taki kavuşumu geçen hafta ortasında başlayan değişim rüzgarları kardeşlerinizle ilişkilerinize yansıyacak. Aile meclisi toplantısı yapmak herkese iyi gelecek.

YAY

Yaşama dair bakış açınızı ve değerinizi hafta sonu masaya yatıracaksınız.  Aldığınız kararlarda başarı oranınız çok yüksek olacak. İş hayatında kalıcı stratejiler oluşturun. Sağlığınıza dikkat!

OĞLAK

Hafta sonunda ikili ilişkileriniz konusunda daha özenli davranmalısınız. Ailenizdeki sorunları gidermek için daha sabırlı davranmanız gerek.  İşyerindeki sorumluluklarınız artabilir.

KOVA

Kolektif bilince açılmanızın zamanı geldi. Bu süreçte tüm rüyalarınız anlam kazanacak. Gizli bir ilişikinin heyecanını içinizde taşırsınız. Ortaklıkların ne kadar güçlü olduğu anlaşılır.

BALIK

Geçen haftadan itibaren süren değişim rüzgarları, bugün de etkisini gösterecek. Eski dostlarınız yeniden hayatınıza girebilir. Geleneksel mekanlarda vakit geçirmek çok hoşunuza gidecek.