2017’de bazı tarihler farklı burçlar için özel anlamlar içeriyor. Siz de burcunuzdan yola çıkarak, sizi ve hayranı olduğunuz ünlüleri hangi tarihte nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz…

5

Koç
5 Mart-16 Nisan tarihleri arasında geri hareketteyken ilişkiler konusunda aceleci davranırsanız zarar görebilirsiniz. Aşk gezegeni Venüs, 26 Ağustos-19 Eylül arası romantizm alanınızda olacak. 14 Ekim-7 Kasım arası size birliktelikler alanında şans getirecek. 19 Nisan-30 Eylül arasında risk almamak sizin için en akıllıcası olacak. Kariyerinizle ilgili en iyi dönem Aralık ayı olacak.

9

Boğa
5 Mart- 16 Nisan tarihleri arasında ilişkilerinizi ve sosyal yaşamınızı tekrar gözden geçireceksiniz. Venüs 19 Eylül- 14 Ekim arası ve 7 -30 Kasım arası aşk ve ilişkilerle ilgili alanda yer alacak. Venüs 5 Temmuz-1 Ağustos arası para ve kazançlar evinizde olacak. Bu dönemde gelirinizde artış görülebilir. 30 Kasım-24 Aralık arasında harcamalarınızda artış olabilir.

1

Yengeç
Aşk ve para gezegeni Venüs bu yıl Koç burcunda 5 Mart-16 Nisan tarihlerinde geri harekette bulunacak. 26 Ağustos-19 Eylül bu döneminde maddi konulara eğilecek ve kazanç elde etmek ön planda olacak. Venüs 1-26 Ağustos, 7-30 Kasım ve 24 Aralık’tan yıl sonuna hatta yeni yıl sonrasına uzanan dönemde aşk ve evlilik alanınızda yer alacak. Bu tarihler arasında tüm ilgiyi üzerinizde toplayacaksınız.

12

Başak
11 Ekim’e kadar Jüpiter, maddi kazanç alanınızda yer alacak. 25 Şubat’ta yer alacak Güneş tutulması Balık burcunda; sizin de evlilik ve ortaklık alanınızda gerçekleşecek. Bu yıl aşk ilişkiler ve para gezegeni Venüs, Koç burcunda 6 Mart- 17 Nisan tarihleri arası geri hareket yapacak. Bu sırada harcamalarınızı, ödemelerinizi, borç ve alacaklarınızı iyi takip etmeli, risk almamalısınız.

14

Akrep
11 Ekim’den sonra Jüpiter, Akrep burcuna geçecek ve kariyer bakımından size iyilik getirecek. 25 Şubat’ta yer alacak Güneş tutulması Balık burcunda ve sizin aşk, romantizm, eğlence, hobiler ve çocuklar alanınızda gerçekleşecek.

7

Kova
Aslan burcundaki ay tutulması sosyal alanınızda yer alacak. 25 Şubat’ta yer alacak Güneş tutulması Balık burcunda birikimler ve kazançlar alanınıza olumlu etki edecek.

6

İkizler
1-26 Ağustos zamanı Venüs para evinizde yer alacak. 24 Aralık’tan itibaren Venüs’ün etkisiyle kredi başvurusu yapabilirsiniz. Venüs, 14 Ekim -7 Kasım ve 30 Kasım- 24 Aralık tarihleri arasında evlilik alanınızda yer alacak. 16 Nisan’da sosyal hayatınız canlanacak.

13

Aslan
Venüs 3 Şubat’a kadar ve 19 Eylül- 26 Ağustos tarihleri arasında para evinizde yer alacak. Bu dönemde harcamalarınız artabilir çünkü sizi mutlu edecek ürünlere para harcayarak bütçenizi aşabilirsiniz. 25 Şubat’ta yer alacak Güneş tutulması Balık burcunda miras, ticari gelirler ve aile bütçenizi temsil eden alanda gerçekleşecek.

3

Terazi
6 Mart-17 Nisan tarihlerinde aşk, ilişkiler ve para konularını temsil eden Venüs, Koç burcunda geri harekette bulunacak. Bu süreçte aceleci öfkeli, sabırsız ve dediğim dedik davranırsanız ilişkilerinize zarar verebilirsiniz. 6 Haziran-5 Temmuz ve 7 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında finansal durumunuzda düzelme olabilir. 21 Ağustos’ta geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz.

2

Yay
5 Mart- 16 Nisan tarihleri arasında aşk konusunda zorlanabilirsiniz. Venüs, 1 Ağustos- 26 Ağustos ve 24 Aralık sonrası sizi para paylaşımı bakımından destekleyecek. Merkür, 14 Ağustos- 6 Eylül arası kariyerinizi etkileyecek.

10

Oğlak
Venüs, 6 Haziran-5 Temmuz, 1 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında ilişkiler alanınızda kalarak size mutluluk verecek. Bu zaman aralığında yeni ilişkilere başlayabilir, evlenebilir, evlilik teklif edebilir veya alabilir, sözlenebilir, nişanlanabilirsiniz. 11 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan burcundaki ay tutulmasında para akışınızı dengelemeniz gerek. Mali dengeniz bozulabilir.

11

Balık
25 Şubat’ta yer alacak Güneş tutulması hayatınızda büyük değişimlere yol açacak. 26 Ağustos-19 Eylül tarihlerinde ticari anlamda başarılı girişimler yapabilirsiniz.