KOÇ

Yeteneklerinizi yazarak, konuşarak, eğitim vererek ortaya koyabilirsiniz. Kardeşlerinizle başlatacağınız her türlü girişim hızlı şekilde ilerleyecek.

BOĞA

Mevcut iş projelerine yenilerini dahil edin. Bu işi size arka planda kalmak isteyen bir kadın getirebilir. Devletle ilgili konular hakkında bilgi toplama zamanı.

İKİZLER

“Nefretten aşk doğar” sözü sizin için söylenmiş. Tartıştığınız, sonra da çekici bulduğunuz biri hayatınızı renklendirecek. Aşkın büyüsüne kapılacaksınız.

YENGEÇ

Düşüncelerle, sezgiler birbirine karışabilir. Annenizin sağlığıyla meşgul olmalısınız.  Duygusal krizleri yönetmeniz sizin için çok akıllıca olacak.

ASLAN

Davetlerin aranılan kişisi olmak sizin için çok kolay. Farklı arkadaş gruplarıyla yüzeysel diyaloglar kuracaksınız. Hayatınızdaki dalgalanmalara dikkat!

BAŞAK

Yıldızlar adeta sizin için parlıyor. Topluluklara hitap ederek yeni yıl arifesinde çok alkış alacaksınız. Ebeveyn rolünüzle ilgili yeni bir karar alabilirsiniz.

TERAZi

Uzaklardan beklediğiniz kişi sürpriz şekilde karşınıza çıkabilir. Tatilde hayatınızın akışını değiştirecek bir durumla karşılaşabilirsiniz. İletişime vakit ayırın.

AKREP

Yılın bu son hafta sonunda ortaklarınızla yeni yatırımlar için sözleşme imzalayabilirsiniz. Ortak paylaşımlarla ilgili konular gündeme gelebilir.

YAY

Zihninize hitap eden ilişkiniz anlamında duygusal iniş çıkışlar yaşayacaksınız. Spor yaparken kaslarınızı zorlamamalı, eklemlerinize dikkat etmelisiniz.

OĞLAK

Yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla meşgul olacaksınız. Oğlunuzun sanatçı yönünü geliştirmek için harika bir gün. Hobilerinizle uğraşmak için vakit ayırmalısınız.

KOVA

Çalışma koşullarınız sizi yordu. Yılın son hafta sonunda eğlenmeyi hak ettiniz. Özgür ruhunuza saygı gösteren sevgilinizle birlikte yeni maceralara atılacaksınız.

BALIK

Eşyalarınızı değiştirmek için sevgilinizle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Kendinizi hayatın akışına bırakın. Böylece geleceğe yönelik doğru kararı vermiş olacaksınız.