KOÇ

Ortak paylaşım alanlarınızda yeni başlangıçlar olacak. Finansal sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. İşyerinde yeni projelere imza atarak yeni ufuklara yol alın.

BOĞA

İkili ilişkilerinize yeni bir soluk gelecek. Tutkulu, sahiplenici ve kalıcı bir birliktelik yaşayabilirsiniz. İradenizi ve stratejik kararlarınızı şekillendirmeye hazırlıklı olun.

İKİZLER

Gündelik hayatınızın akışı değişecek. Yeni çalışma arkadaşlarınızla birlikte olmak ön plana çıkabilir. Jinekolojik muayenenizi yaptırmayı ihmal etmeyin. Sindirim sisteminize dikkat!

YENGEÇ

Yaratıcılık ve romantizm alanlarında yeni başlangıçlar gündeme gelecek. Ruhani bir eğitime başlayabilir, geçmişten gelen sorunlarınızı çözmek için yeni yöntemler öğrenebilirsiniz.

ASLAN

Hayatı yeniden keşfedeceksiniz. Evinizde tutkulu bir döneme adım atacaksınız. İlişkilerinizde derin bağlar kurmak için uygun bir dönem. Krizleri çözmeye odaklanmalısınız.

BAŞAK

Zihninizin derinliklerinde yatan konuları çok yakında su yüzüne çıkacak. Yakın akrabalarınızla ilgili bir sırla uğraşabilirsiniz. Daha dikkatli, hırslı ve stratejik olmanız gerek.

TERAZi

Yatırımlar yapmak, paranızı değerlendirmek için iyi bir zaman. Yatırımlardan kazançlı çıkacaksınız. Pratik zekanız, sezgilerle birleşerek size yeni farkındalıklar kazandırır.

AKREP

Durugörü yeteneğinizin artacağı bir dönem başlıyor. Güçlü, bereketli başlangıçlar için hiç tereddüt etmeden harekete geçin. Krizleri başarıyla yönetip harika stratejiler geliştirebilirsiniz.

YAY

Rüyalarınızı anlamlandırırken sezgilerinize kulak verin. Bugün düşüncelerinizi kendinize saklayıp ketum olmayı tercih edebilirsiniz. Gizli ilişkilerinizde kalıcı bağlar kuracaksınız.

OĞLAK

Yeni arkadaşlıklar kuracağınız bir dönem başlıyor. Farklı sosyal gruplara dahil olabilir, geleceğinizi bu yeniliklerle şekillendirebilirsiniz. Aşık olduğunuz kişiyle yakınlaşabilirsiniz.

KOVA

İstediğiniz noktaya ulaşmanıza çok az kaldı. Seminer vermek, sunum yapmak ve iş becerilerinizi ortaya koymak için doğru zaman. Enerjinizle dikkat çekeceksiniz.

BALIK

Yaşam felsefenizi olgunlaştıracağınız bir dönem başlıyor. Çünkü hayatı farklı bir açıdan algılama fırsatı yakalayacaksınız. Tutkuyla bağlanacağınız bir öğreti karşınıza çıkacak.