Merhaba Arkadaşlar;
Son üç haftadır her türlü yazılı, sözlü, görsel iletişimi sembolize eden Merkür geri harekette idi. 5 Mayıs itibari ile Merkür’ün geri hareketi sona eriyor. Fakat unutmamak gerekir ki, Retro hareketlerde, başladığı ilk beş gün ve son beş gün çok önemlidir. Çünkü en zorlayıcı etkilerini bu süre zarfında ortaya çıkar.

Bu hafta Merkür’ün geri hareketi bitmeden hemen önce stationary dediğimiz birkaç günlük dönem olacak. Stationary yani gezegenin durma hali bu hafta 3 - 4 Mayıs tarihlerine denk gelmektedir. Özellikle bu tarihlerde Merkür durağan halde olacağından dolayı, Merkür’ün temsil ettiği tüm konulardan zinhar uzak durmakta fayda var.

Son üç haftadır her türlü yazılı, sözlü, görsel iletişimi sembolize eden Merkür geri harekette idi. 5 Mayıs itibari ile Merkür’ün geri hareketi sona eriyor. Fakat unutmamak gerekir ki, Retro hareketlerde, başladığı ilk beş gün ve son beş gün çok önemlidir. Çünkü en zorlayıcı etkilerini bu süre zarfında ortaya çıkar.

3-4 Mayıs'ta...


- Sözleşme ve anlaşma imzalamayın!
- Elektronik hiçbir alet almayın
- Para hesaplarında ekstra çok dikkat edin!
- İş görüşmelerine gitmeyin. Önemli karar alınması gereken toplantılarınızı erteleyin.
- Yeni her hangi bir işe başlamaktan uzak durun.
- Bilgi kaynaklarına güvenmeden kullanmayın
- Bilgi ve iletişimde her türlü aksaklığa yatkın olacağımızı unutmadan, kimseyle fikir tartışmalarına girmemeye özen gösterin.

Şimdi 5 Mayıs tarihinden sonra, bu son üç hafta içinde hayatınızda aksayan, sorun teşkil eden konular nelerse bunları yeniden masaya yatırma ve yeniden üzerine geçme dönemimiz başlıyor. Eğer istiyorsak elbette! 5 Mayıs itibari ile yeni iş başlangıçları yapmak, iş tekliflerini değerlendirmek, hesap açmak, kredi çekmek, ev almak, ortaklık kurmak, iş başvuruları yapmak, telefonlarınızı güncellemek, evlenmek, web sitesi açmak, iş kurmak, ticarete atılmak, özgürce elektronikler almak, sözleşmeleri imzalamak için artık olumlu sürede giriyoruz. Merkür’ün Retro halinde dikkat edilmesi gerekenlere BURADAN yeniden göz atabilirsiniz. En azından bu iki gün daha nelere dikkat etmeniz konusunda bilgi almanız için...

Sevgiler...