Bu hafta sizleri Londra’nın en popüler restoran bölgesi olan Mayfair’e, damak zevkinizi genişletmeye davet ediyorum. Zira bu lüks semt, Uzakdoğu mutfağının eşsiz lezzetlerini ayağınıza getiriyor…

6

Bu restoran da müşterileri de çok şık… 

Mayfair’de en sevdiğim restoranların başında ‘Park Chinois’ geliyor. Canlı caz performansının sergilendiği restoranda hem yemeğinizin tadını çıkartıyor hem de müzik performansını keyifle izleyebiliyorsunuz. Burada çıtır yengeci tatmanızı kesinle tavsiye ederim. Bunun yanı sıra ördek sevenler için de mekanın doğru bir adres olduğunu hatırlatmakta fayda var. Alışık olduğumuz usul karides güvece benzeyen karides, alıştığımızın dışında acı olmasına rağmen denemeye değer... Mayfair’de ikinci durağımız ise etkileyici atmosferiyle ‘Sexy Fish’. Bu restoranda muhakkak sushi denemeniz gerektiğini hatırlatayım.

5

Her zevke hitap eden adres

‘Novikov’ son dönemin en popüler restoranlarından biri. Burada sushi çeşitlerini tadabilir ve oldukça geniş bir skalaya yayılmış, kral yengeçten ıstakoza kadar uzanan menünün tadını çıkartabilirsiniz.

4 3 2