“Sayın Hulusi Bey.
Genelkurmay Başkanı, Ankara.
Birkaç gün önce MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı da yanınıza alıp çok ilginç bir ziyaret yaptığınızı yandaş gazetelerde okuyup öğrendik, çok memnun olduk!
Evine gittiğiniz kişi ünlü Atatürk düşmanlarından biri olan Nuri Pakdil.
Atatürk’e “Firavun” diyen bir şahıs.
“Bizim tek ulu önderimiz vardır, o da Hazreti Muhammet’tir” diyen biri.
Şahıs Ankara’da yaşıyor.
Sayın dünya liderimiz ona “Abi” diye hitap ediyor. Onun en yakınlarından biri.
Türk yok!.. “Ne mutlu Müslümanım diyene” falan diyor.
Bu sözleriyle dünya liderimizin elinden ödüller alıyor, Devlet Tiyatroları memlekette başka yazar kalmamış gibi onun piyeslerini sergiliyor.

*  *  *

Sayın Hulusi Bey, MİT Müsteşarı ve siz, Türkiye’de sıradan insanlar değilsiniz.
Üstelik siz çoğunluğunun halen de Atatürkçü olduğunu varsaymakta olduğumuz Türk Ordusu’nun başısınız.
Özel hayatınıza karışmak gibi olmasın ama merak etmemek mümkün değil! Bu şahsı niçin, hangi gerekçeyle evine gidip ziyaret ettiniz acaba? Hastalık desek değil, maşallah turp gibi.
Ziyaretiniz yandaş medyada hem de fotoğrafıyla birlikte yer buldu. Sonra belli ki zor durumda kaldınız... Fotoğraflar niçin medyaya servis edildi, neyi amaçladınız?

*  *  *

Ve yandaş bir yazar olan, hükümetten iyi bilgiler sızdırmayı başaran Abdülkadir Selvi, Hürriyet gazetesinde çarşamba günkü yazısında sizi kurtarmak amacıyla bir şeyler kaleme aldı. Özetle şunları anlatıyordu:
Siz eve sivil kıyafetle gidince Nuri Pakdil size “Hani üniformanızla gelecektiniz” diye sitem etmiş, siz de “İnşallah bir dahaki sefere” demişsiniz. Ona böyle bir söz mü vermiştiniz?
İkiniz de Fenerbahçe taraftarı imişsiniz.
(Ancak Hulusi Bey, sizin taraftarlar iyice cıvıttı! On binlerce kişi tribünlerde “Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa” diye İzmir Marşı söylüyor, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye slogan atıyor ve çok ayıp ediyor! Bu durumda gerçek taraftar sizin gibiler mi, yoksa tribünlerde haykıran o çilekeşler mi?)

*  *  *

Sonracığıma Hulusi Bey, Atatürk düşmanı İslamcı yazar Nuri Pakdil size aşk hikayesini anlatmış. Selvi’nin yazdığına göre günün birinde trende bir kıza aşık olmuş, sonra büyük aşk acıları çekip kızdan ayrılmış ve bir daha hiç aşık olamamış. Bu durumda artık evlenmemiş. Yani size bunları anlatmış!

*  *  *

Eğer yazdıkları doğruysa, MİT Müsteşarı ile birlikte yaptığınız bu ziyarette siyaset, referandum, rejim konuları falan asla gündeme gelmemiş! Evde balık ve salata yemişsiniz. Afiyet olsun!
İyi de muhterem Hulusi Bey, Atatürk’e “Firavun” diyebilen bu şahsın evine acaba bu aşk masallarını dinlemek, Fenerbahçe sevginizi anlatmak, böyle bir geyik muhabbeti yapmak, ya da balık yemek için mi gittiniz!
Sakın “Evet” demeyin, kimseyi inandıramazsınız.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Genelkurmay Başkanı kimliğinizle, yapmış olduğunuz bu ziyarete bir anlam vermek mümkün değil.
Nitekim yanlış bir iş yaptığınızı herhalde siz de anladınız ki, ertesi gün Abdülkadir Selvi sizi ve MİT Müsteşarı’nı aklamaya çalışan o yazıyı yazmak zorunda kaldı.
Siyaset hiç konuşulmamış!
İsmet İnönü yaşıyor olsaydı bu iddia için “Hadi canım sen de” derdi.
Sayın Hulusi Bey, şimdi lütfen kamuoyuna düzgün bir açıklama yapıp o ziyaretinizin nedenlerini anlatınız.
TSK’nın başındaki bir komutanı biz Nuri Pakdil gibilerin evinde görmek istemiyoruz. Yakışmaz. Saygılarımla.”

AKP’li eşcinseller “Evet” diyormuş!


Sevgili okurlarım, muhabirimiz Ali Ekber Ertürk’ün bugün bizim gazetede çok ilginç bir haberi var.
“AK-LGBT” adıyla örgütlenen AKP’li eşcinseller ve benzerleri referandum için “Evet” kampanyası başlatmış.
(LGBT: Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Travesti topluluğu.)
Referandum sürecinde bu arkadaşlar topluca AKP ve MHP mitinglerine katılıp destek olacak, meydanlara çıkıp “Başkanlığa ve yeni anayasaya evet” diye haykıracaklarmış.
Facebook ve Twitter hesaplarında paylaşımda bulunan AK-LGBT ekibi sayfalarında şimdiden sayın dünya liderimizin fotoğraflarını ve sözlerini kullanmaya başlamış.
Nitekim ekibin başkanı olan Melih Meşeli “Biz yeni sistemin Türkiye için alternatif olacağına ve daha huzurlu bir demokrasi getireceğine inanıyoruz” demiş.

*  *  *

AKP’li lezbiyen, gay, biseksüel ve travesti arkadaşların sayısı, tahmin ediyorum epeyce fazladır!
Bunlar referandum öncesinde ve sandıkta ağırlıklarını yeterince koydukları takdirde Türkiye genelinde evet oyları mutlaka fazla çıkacaktır!
AK-LGBT’ye bu son derece gerçekçi, duyarlı ve anlamlı çıkışları için teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum!