Büyük kongre toplandı, eski genel başkan eski hantal partiye atılım yaptıracak yeni genel başkan oldu. Yeni hedefleri açıkladı. Eski parayla değil yeni parayla Türkiye milli gelir pastasını 4 trilyon TL’ye çıkaracak.
Türkiye uçuşa geçti (!)
Tutmayın(!)
Atılım başladı.
Eski kadrolar atlayamadı.
Yeni kadrolar başaracak.
Kim bu yeni kadrolar?
Sincan Ağır Ceza Mahkemesi  Başkanı Osman Kaçmaz  adlı bir hukuk adamı, Gaye Vakfı isimli bir vakfın  uçup buharlaşan 400 milyon lirasının peşine düştü. Buharlaştırılan vakıf parasını ararken işte bu yeni atılımcı kadrolarla yolu kesişti.
Bakın nasıl?
Dikkatle okuyun.

*  *  *

Gaye Vakfı, Antalya’ya  “Uluslararası Antalya Üniversitesi” ni  kurmayı kendine gaye edindi. Bunun için Bank Asya’da bir bağış hesabı açıldı. Bank Asya,  araya darbecilik, haşhaşilik ve kanlı bıçaklı olma durumu girmeden önce Fetullah  yönetimindeydi.  Fetullah Gülenciler ile Tayyip Erdoğancılar koyun koyuna kol kolaydılar.
150 milyon TL bağış toplandı.
Büyük para.
Üniversite yönetiminin  Antalya- Döşemealtı  Belediyesi’ne yaptığı “yapı izin kullanım başvurusu” belgelerine göre üniversitenin kampüsü 21 milyon TL’ye mal oldu.
Oysa 150 milyon toplanmıştı.

*  *  *

Paranın üstü ne oldu?
Kimin kasasını doldurdu?
Arkası da 5 yıldızlı otel dikme ihalesiyle geldi. Antalya Üniversitesi’nin bir turizm fakültesi ve uygulama oteli olsun diye Manavgat’ın Gündoğdu Beldesi’nde pırlanta değerinde denize sıfır kamu arazisi (yani 80 milyon halkın hakkı olan mülk) tahsis edildi. Üniversitenin mütevelli heyetinde o dönem yer almış Ömer Gür adlı inşaatçı işadamına oteli yapma işi “yap-işlet-devret” modeliyle ihale edildi. Bu işadamı bu pırlanta devlet arazisini, tahsisin yapıldığı aynı gün,  bir özel bankaya ipotek edip 120 milyon dolar ve 30 milyon TL kredi çekti.
Oteli 102 milyona mal etti.
Aradaki para kayıp.
Nerede bu para?
Buharlaştı.
Kim buharlaştırdı?
İşte hukuk adamı, ağır ceza mahkemesi hakimi Osman Kaçmaz, buharlaşan 400 milyon TL’nin peşine düşünce Gaye Vakfı’nın mütevelli heyetinde yer alan isimlere rastladı. Fettah Tamince adlı bir işadamı atılım yapıp Türkiye’yi uçuracak yeni genel başkanın yakın arkadaşıydı. Fettah Tamince’nin iyi günlerinde  Fetullah ile de arası iyiydi.  Türkiye’yi uçuracak ve yeni atılımlar yaptıracak yeni genel başkanın partisi AKP’nin  Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Çin’e gidip Çin imparatorlarının geleneksel  kıyafetini giyip altın varaklı imparator tahtında fotoğraf çektirerek bunu  turizm atılımı yaptım diyerek sosyal medyada paylaşan Antalya Valisi Münir Karaoğlu,  AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse, mütevelli heyet üyesi oldular.  AKP Antalya Milletvekili Musa Köse, ayrıca “atılım yapacak Türkiye milli gelir pastasını eski parayla değil yeni parayla 4 milyon TL’ye büyütecek” yeni kadronun içinde görev aldı. Olağanüstü kongrede yeni ruh, yeni atılım ve yeni heyecan pompalayacak MKYK üyeliğine seçildi.

*  *  *

Tutmayın!
Buharlaştıra…
Buharlaştıra…
Türkiye’yi uçuracaklar!