İlahiyatçı İhsan Şenocak bir konuşmasında kadınların pantolon giyip kaşlarını aldırarak üniversiteye gitmesinin günah olduğunu ve bu kadınların cehenneme gideceğini iddia ediyor. Babaları çobana, kızlarını da hayvana benzeten bu kişi; “Yani kızın şu sokaktan geçip de okula pantolonla giderken yüreğin parçalanıyor mu senin? 18 yaşında kaşını aldıran kızın üniversiteye giderken yüreğin parçalanmıyorsa... Vallahi kıyamet günü cehennem seni parçalayacak! Allah’ın emanetini ne hale getirdin... Kot pantolonuyla erkeklerin bakışı arasında kızın yürüyor, delikanlılar arkasına takılmışlar, arkasından gidiyorlar. Yavrunu cehenneme attın cehenneme!” diyor.
Ama sırf pantolon giydi ya da kaşını aldırdı diye bir kızın arkasına takılan delikanlılara hiçbir uyarı yok!
Çünkü bu normal! Günah değil!
Belli ki onlar yanmıyor cehennemde! Uyarı ve sınır sadece hayvanlara! Koyunlara!
İradeleri sıfır olan, kadın görünce Allah’ı, Allah korkusunu unutan bu güruh ise her şeyden muaf!
Akılları fikirleri hep oralarında olan bu adamları uyarmak yerine onlar günaha girmesinler diye kadınları uyarıp kapatmaya çalışıyorlar!
Bir de utanmadan Allah adına yemin ediyorlar!

Yaratıklara caydırıcı ceza şart!


Ülkemizde her gün onlarca zavallı kadın işkence gördükleri evden, koca dayağından kurtulmaya çalışırken kocaları tarafından öldürülüyorlar. Böyle hikayeleri okuyunca aklıma hep “Bu adamları nasıl anneler yetiştiriyor?” sorusu geliyor. Nasıl bir ailede büyüyorlar ki eziyet etmekten zevk alıp, gözlerini kırpmadan bir cana kıyabiliyorlar! Hani anneler kutsaldı!
GGG
Bu sıralar kadınlara saldıran yaratıklar daha da bir azıttı! Artık tanımadıkları kadınlara da sırf kadın oldukları için saldırıyorlar! Üniversiteye giden bir adam yoldan geçen tanımadığı bir kadını omuz atıp, yumruklayabiliyor! Bir adam tanımadığı bir kıza minibüste tekme atıyor! Bir başkası tokatlıyor!
Nedir kadınlara duyulan bu nefret! Altında hep garip fetvalar yatıyor! Ve bunlar yakalandıklarında utanmadan sırıtarak poz verebiliyorlar!
Nasıl olsa fazla bir ceza almadan kurtulacaklarını bildikleri için sırıtıyorlar büyük bir ihtimalle. Bu yaratıkları durdurmanın tek yolu ise korku! Bunları ancak canlarını yakacak cezalarla korkutarak durdurulabilirler.
Yaptıklarının yanlarına kâr kalmayacağını anlayınca duracak bu reziller!
Çocuklarımıza eğitim, yaratıklara caydırıcı cezalar şart!