Yazılarını çoğu zaman tebessümle okuduğum Abdurrahman Dilipak, ‘Lexorsizm ve Demonizm’ adlı yazısında kiliselerde cin çıkarma işi yapıldığını, çıkarılan cinlerin yargılanıp (Medeniyet işte! Ülkede hukuk olunca cin bile olsan yargılanıyorsun!) cezalandırıldıklarını ya da bunların kiliseyle anlaşıp istihbarat işinde kullanıldıklarını yazmıştı.

shutterstock_589490129

Bir de ucuna eklemiş, “Mesela FETÖ’cülerin de bu işlerle ilgilendikleri söyleniyor” diye.
Mesela CNN Türk’te Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e FETÖ’nün bu kadar büyük bir kitleyi hangi güçle kontrol edebildiği sorulmuştu. Gökçek, “Bunu enteresan bir yolla yapıyor! Üç harflilerle! (Üç harfli derken aklınıza CIA gelmesin! Cinlerle demek istiyor!) bu da mümkün ve bilimsel” diye açıklama yaptı.
Çok da ciddi görünüyordu!
Buyurun buradan yakın!
FETÖ hain bir darbe girişimi yaptı, halkımız ve askerimiz 250 şehit vererek darbeyi kahramanca önledi. Yakalanan FETÖ’cüler şimdi yargılanıyor. Yasalara göre suçlu olanlar cezalandırılacak.
Ama bazıları başka şeyleri tartışmamızı istiyor. Cin var mı, yok mu? Bilimsel mi, değil mi? Cinler böyle yapar mı, yapmaz mı? Yoksa kendini cin zannedenler cinlik mi yapmaya çalışıyorlar!
Valla güzel iş!
Şu cinlerin ev toplayıp, temizlik yapanı yok mu? Hep terör işlerine mi bakıyorlar? İyi temizlik yapıp, yemek pişireni, ev işlerinden anlayanı varsa ben talibim!

*  *  *

Allah hepimize akıl fikir versin.
Bugün bayramın üçüncü günü…
Tüm insanlarımızın mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun!