Bugün size “İnsanlar, insan olmaktan nasıl uzaklaştı” başlıklı bir bildiriden bazı alıntılar sunacağım.
“Yüzyıllar boyunca İslam’ın sancaktarlığını yapan ecdadımızın bize emanet ettiği topraklarda, bizi nasıl İslam’dan uzaklaştırdılar, gelin bu konuyu inceleyelim” denilerek başlanan bildiride, şu tespit yer alıyor:
“Hilafet sancağı bu topraklarda düştü, yine bu topraklardan dalgalanacaktır. Bunun farkında olan İslam düşmanları bütün planlarını Türkiye’yi bitirme üzerine yapmışlardır.”

*  *  *

Peki nasıl bitirilecekmiş Türkiye?
İşte hainlerin kullandıkları yöntemlerden bazıları:
SPOR: Müsabakalarla insanlar birbirine düşürüldü. Özellikle futbol büyük bir tutkuya dönüştürüldü. Takım tutmak tam bir asabiyet duygusuyla milleti böldü.

*  *  *

SİNEMA: Batı kültürü sinema sayesinde insanların beynine enjekte edildi. Batılı yaşam tarzı sinema sayesinde insanlara güzel güzel kabul ettirildi. Bin yıldır haçlı ordularının yapamadığını Hollywood yaptı.

*  *  *

TİYATRO: Öncelikle bayanlar sahneye çıkarıldı. Sanat adına açıldı, saçıldı ve her türlü rolü büyük bir cesaretle oynamaya başladı. Aile yapısına uymayan ne kadar davranış varsa bu silahlarıyla insanlara kabullendirdiler.

*  *  *

MÜZİK: Özellikle gençlerde şehvet duygusunu kışkırtacak, onları zevk ve eğlence alemine çekecek ya da bunalıma ve melankoliye düşürecek müziklerle, gençliğin odak noktası değiştirildi.

*  *  *

TELEVİZYON: Her türlü gayr-ı meşru ilişkiyi normalleştirmenin ve benimsetmenin en etkili silahı televizyondur. Bugün neredeyse televizyonsuz ev kalmamıştır.

*  *  *

TURİZM: Modern bir haçlı ordusudur. Eli kılıçlı on binlerce erkeğin yapamadığı tahribatı açık saçık bayanlarla yaptılar. Hatay’dan başlamak üzere Çanakkale’ye kadar tüm sahil kentleri öncelikli çalışma alanları oldu. Turizmin bıraktığı sıcak ve bol para, götürdüğü ahlak ve maneviyatımızın acısını hep bastırdı. Batının kesin ve mutlak başarılı olduğu cephelerden birisi de, turizm cephesidir. Çanakkale cephesinde kazanılamayan zafer, turizm cephesinde kazanılmıştır.

*  *  *

Gördünüz mü, başımıza gelen tüm belaların nedenlerini!..

*  *  *

Sevgili okurlarım,
Bu bildiri nerede, kimler tarafından dağıtılıyor biliyor musunuz?
Yaklaşık 2 buçuk asır önce kurulan, mezunları arasında merhum Cumhurbaşkanları Turgut Özal, Süleyman Demirel, Başbakan Necmettin Erbakan’ın yanı sıra çok değerli bilim insanları, mimarlar, mühendisler ve teknokratlar bulunan, uluslararası başarı ödüllerine layık görülen dünyaca saygın bilim yuvası İstanbul Teknik Üniversitesi’nin İşletme Fakültesi’nde!.. Hem de rektörlüğün göz yummasıyla, bir grup öğrenci tarafından!..

*  *  *

Ne yalan söyleyeyim ben şoke olmadım, hatta pek şaşırmadım!..
Çünkü gün, onların günü!..
Profesör Özgür Demirtaş’ın yolundan giderek “Ecdadını sevenin görevi: ikide bir ecdadıyla övünmek değil, ecdadını övündürecek işler yapmaktır. Onun da yolu; bilim, özgürlük, laiklik ve adalettir” diyecek değiller ya!..