Sevgili okuyucularım,
Maalesef Şırnak’tan gelen çok acı bir haberle hepimiz kahrolduk. 13 kahraman vatan evladımızı Şırnak’ta askeri bir helikopterin düşmesi neticesinde kaybettik. Star TV Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Spikeri Nazlı Çelik geçtiğimiz hafta Şırnak’a gitmiş ve bu elim olayda şehit düşen komutanlarımız ve askerlerimizle birlikte zaman geçirmişti. Onlarla çok güzel saatler geçiren Nazlı Çelik, Şırnak’ta yaşadıklarını büyük bir habercilik örneği göstererek seyircisine aktardı.
Özel haberler yaptı. Şehit düşen Tümgeneral Aydoğan Aydın ile sarp kayalıklara tırmandı, şehit düşen ve jandarmanın ilk kadın komutanı olan Songül Yakut’la çok keyifli bir sohbet yaptı. Yaşadığı güzel anları hem haberlerde hem de sosyal medya ortamında bizlere aktardı. İstanbul’a dönüşünün ertesinde ise bu çok acı haberi aldı ve yıkıldı. Çünkü sadece birkaç gün evvel birlikte olduğu, fotoğraflar çekip güzel anlar paylaştığı komutanlarımız ve askerlerimiz çok üzücü bir helikopter kazasında şehit düşmüşlerdi.
Ben bu satırları yazarken ve Nazlı Çelik’in haber bültenini izlerken gözyaşlarına boğuldum. Ülkemiz insanını çok derinden etkileyen bu vahim olay hepimizi kahretti. Tüm ülkemizin başı sağ olsun. Kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

* * *

On bir ayın sultanı mübarek ramazan günlerinde iftar ve sahur vakti en çok yine Nihat Hatipoğlu izleniyor. Bu gelenek yıllardır bozulmuyor. Çünkü Nihat Hoca ülkemiz insanı tarafından benimsendi. Geçtiğimiz pazar günü ilk bölümü yayınlanan ‘Türk Malı’ dizisi tüm kategorilerde birinci oldu. Star TV’de yayınlanan dizi büyük bir başarıya ulaştı. Şafak Sezer ve Mehmet Ali Erbil’in başrollerini paylaştığı dizinin uzun yıllar bu başarısını sürdüreceğini düşünüyorum. Erbil ve Sezer’i çok iyi tanırım; onların bir araya geldiği her yer şenlenir. Bence bu, süper bir proje oldu. Başarıdan başarıya koşan Star TV yönetimi yine iyi bir dizi yapıp bu ikiliyi bir araya getirdi.

* * *

Atiker Konyaspor Eskişehir’de çetin bir müsabakadan sonra penaltı atışları neticesinde Ziraat Türkiye Kupası’nı ilk kez müzesine götürmeyi bildi. Ülkemizin en iyi teknik direktörlerinden olan Aykut Kocaman’ı bu önemli kupayı Atiker Konyaspor müzesine kazandırdığı için hem Konyaspor futbolcuları hem de kendisini tebrik eder Avrupa Arenası’nda yeni sezonda başarılar dileriz.