Sevgili okuyucularım,
Yarın Anneler Günü. Öncelikle tüm annelerin çok kutsal olan Anneler Günü’nü kutlamak istiyorum… Kuşkusuz, bu yılın en çok takip edilen ve izleyici kitlesinde annelerin yoğunlukta olduğu proje ‘Anne’ dizisidir. Cansu Dere’nin başrolde oynadığı dizi müthiş reytingler elde ediyor. Özellikle dizinin senaryosu ve her haftaki yüksek temposu diziye büyük bir ivme katıyor. Star TV’nin yeni başlayan bir başka başarılı dizisi ‘Söz’ de, tüm kişilerde reyting birinciliğini koruyor. Yayınlanmaya başladığı tarihten bugüne, pazartesi akşamları büyük bir başarı sağlayan dizi yoluna sağlam adımlarla ilerliyor.
‘Duymayan Kalmasın’ın da Star TV’nin çok başarılı bir sabah programı olduğunu belirtmek isterim. Seren Serengil ve çok değerli televizyon eleştirmeni Cengiz Semercioğlu’nun yorumları ve magazinin en gizemli konularıyla program yüksek izlenirlik oranını devam ettiriyor. ‘Duymayan Kalmasın’, magazin haberlerinin tüm detaylarını adeta kare kare her sabah ortaya koyuyor. Ekrandan da belli olduğu gibi bu başarının arkasında büyük bir emek ve çaba var. Bu programın ekibine “Tebrikler!” diyerek rotamızı cuma akşamları Star TV’de yayınlanan ‘İstanbullu Gelin’e çeviriyoruz.

ÖZCAN DENİZ HEP SEVİLDİ

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı ‘İstanbullu Gelin’ AB kategorisinde zirvenin en yakın takipçisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu kez Bursa’nın köklü bir ailesinin çocuğu olarak karşımıza çıkan Özcan Deniz dizide çok başarılı bir oyunculuk performansı sergiliyor. Özcan Deniz, ilk oynadığı dizi ‘Asmalı Konak’ta da oyunculuk adına büyük ün yapmıştı. O günden bu yana her yaptığı dizi gerçekten çok beğenilip seyredildi. Özcan Deniz’in dizideki partneri Aslı Enver ise ‘Kavak Yelleri’ dizisiyle meşhur olmuştu; şimdi ise tüm güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üstünde topluyor.
Çok değerli kardeşim İbrahim Erkal’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisiyle yıllara dayanan güzel bir dostluğumuz vardı. 20 yıl evvel Erzurum’a ve Ordu’ya beraber gitmiş, merhum sanatçının konserlerinde sunuculuk yapmıştım. 19 yıldır yaptığım programa da defalarca kendisini konuk alıp güzel sohbetler gerçekleştirmiştik. Kimseyi kırmayan, naif ve çok iyi kalpli bir insandı. Neşeli tavırlarıyla etrafındaki insanlara renk katardı. Erkal’ın güzel kişiliği ve yaptığı güzel besteler hiç unutulmayacak. Eserleri kalbimizde hep yaşayacak. ‘Canısı’ isimli parçası ve çıkardığı albümlerle gönüllerde taht kuran değerli sanatçı kardeşim İbrahim Erkal’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. ‘Canısı’ mekanın cennet olsun. Hep kalbimizde yaşayacaksın...