Sevgili okuyucularım,
Sezonun başı sayılan ekim ayında, televizyon kanalları arası reyting rekabetinin galibi Star TV oldu. Star TV zirveyi hem AB hem de ABC1- 20 üstünde kucaklayarak geleneksel zirve başarısını sürdürdü. Star TV’nin en yakın takipçisi ise ATV ve FOX oldu. ATV’de Müge Anlı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Başarılı sunucunun formatını bu yıl birçok kişi farklı ekranlara taşımasına rağmen, Müge zirvedeki yerini koruyor.
Şimdi rotamızı geçtiğimiz çarşamba Tivibu’nun yayınladığı Beşiktaş - Monaco maçına çeviriyoruz. Oyuna süper başlamış bir Beşiktaş varken, kaçan önemli gol fırsatları sonucu, bir de üstüne üstlük beklenilmeyen kontra Monaco golünün ardından tersimiz döndü. Yine de oyundan kopmadık. Cenk Tosun’un penaltı golü eşitliği sağladı. İkinci yarı ahlar-vahlar arasında geçti. Fırsat gelmedi, olmadı, top kaleyi bulmadı. Monaco sanki ülkesinden sihirli bir şey getirmişti. Bildiğiniz gibi o top kaleye girmedi ve sahadan beraberlikle ayrılıp, dörtte dört yapamadık. Böylece tüm oklar tabii ki süper ligde haksız şekilde 6 maç ceza alan Caner Erkin’i kadroya almayan, hepimizin çok sevdiği, başarılı teknik direktör Şenol Güneş Hoca’ya döndü. Aslında Kartal’a kazandırdığı başarılar nedeniyle Şenol Hoca’ya çok teşekkür ederken, ülkemizin en iyi üç Türk futbolcusundan biri olan Caner’i oynatmayıp kadroya almamasına da hayıflandık. Görünen köy kılavuz istemez. Caner oynarsa Beşiktaş rahat eder, Caner oynamazsa sıkıntı... Pardon yani, bunu görmek için futbol otoritesi olmak gerekmez. Caner Akçaylıdır. Dünyanın en oksijenli yerlerinden olan Kaz Dağları’na çok yakın bir yerde doğmuş. Ciğerleri ve nefesi açık, 90 dakika boyunca koşuyor. Sinirleniyor, hırslı, tasvip edilmeyecek şeyler yapıyor ama azmi olmayan bir futbolcu değil. Tam tersi forması için ölecek bir sporcu ve Fenerbahçe’de oynarken sakatlandı. Fener ligde Avrupa’da oyundan düştü. Caner’ler kolay kolay gelmiyor dünyaya fakat saha içerisinde sinirlerine hakim olamıyor belki ama hem abisi Taner hem kendisi futbol adına doğru şeyler yapıyorlar. İlk önce PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) Caner’e ağır bir ceza verdi. Hemen akabinde Şenol Hoca kadro dışı bırakarak disiplini sağlamayı hedefledi. Beşiktaş’ımızı yarı finalde görmek istiyorsak “Artık kenetlenme zamanı geldi” derim. Zorlu bir Almanya deplasmanı ve kendi sahamızda bir Porto maçımız var. Gruptan birinci çıkmamız çok önemli. Elimizdeki avantajı kullanmamız lazım.
Pazar sabahları Mesut Yar harika bir program yapıyor. Haftanın en önemli haberlerini, 10 numara 5 yıldız, detayına kadar veriyor. Bütün hafta trafikte kalıp haber izlemediniz mi? Cevabınız 'evet' ise açın pazar sabahı Star TV’yi Mesut Yar’ı izleyin. Tüm haberler doğru yorumlarla sunuluyor. Çeyrek asırdır bilgi küpü olan sevgili dostum Mesut Yar’ı izlemek bana keyif veriyor. Sevgi ile kalın...