Sevgili okuyucularım,
Bugün yazıma TRT 1’de pazar akşamları yayınlanan ‘Lise Devriyesi’ adlı diziyle başlamak istiyorum. Projenin sürükleyici ve güzel bir senaryosu var. Oğulcan Keskin, canlandırdığı Şevki karakteriyle dikkat çekiyor. Bu genç kardeşimizin yüz şekli bana bir hayli ilginç geliyor. Hem yakışıklı hem de komik olan Oğulcan Keskin gelecek vaat ediyor. Dizinin konusundan bahsedecek olursak, “Karanlık işler çeviren Fırat adlı bir adamın yakalamaya çalışılmanın hikayesi” diyebiliriz. Bu kayıp adama ulaşmak isteyenler işe Karabil Koleji’nde okuyan oğlundan başlarlar. Bu olayı çözmek üzere Karabil Koleji’ne genç yaşlardaki bir polis olan Yiğit gönderilir. Şevki, Fırat’ın adamlarından biri ve kötü işlerini yaptırdığı maşası olduğu için Yiğit’e sürekli kötü davranır. İlgi çekici bu diziden sonra şimdi de bir başarılı dizi ‘Anne’ye geçiyorum.

1

Salı akşamlarının gözdesi

Star TV ekranında salı akşamları yayınlanan ‘Anne’ dizisinin başrolünde oynayan Cansu Dere, başarılı bir performans sergiliyor. Dere, oyunculuk ivmesini her hafta daha çok yükseltiyor. Müge Anlı ise reyting rekorlarını bu yıl da artırmaya devam ediyor. Her sabah yüzde 50 bayan izlenme oranına sahip Anlı, tüm kişilerde bazı günler ilk yüzde ikinciliğe kadar yükseldi. Bu durum, televizyon tarihinde bir ilk çünkü daha önce sabah kuşağında olup, ilk yüzde ikinci olabilen başka bir program daha yok. Sözlerle ifade edilemeyecek kadar büyük bir başarının sahibi Müge Anlı. Stüdyosunda geçtiğimiz hafta polis araçları, engelliler için elektrikli sandalyeler gördük. Yetmedi, bir de fil geldi. Hepimiz bunu şaşkınlıkla izledik. Tabii ki bunların hepsi teknoloji sayesinde yapıldı. Müge kayıp çocukları bulup cinayetleri çözerken aynı zamanda teknolojinin yeniliklerini de stüdyosuna taşımış oldu. Bravo Müge!

İkinci maçı bekliyoruz

Şimdi de rotamızı Başakşehir - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçına çeviriyoruz. Kupanın yarı final ilk ayağı çok zevkli geçti. Başakşehir ilk iki golü bulmasına rağmen galibiyeti koruyamadı. Bakalım ikinci maç ne olacak? İki zorlu takımdan hangisi finale adını yazdıracak? Bu arada, Beşiktaş Denetleme Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Dilekyiğit’e geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Beşiktaş - Lyon müsabakasının hemen ertesinde safrakesesinden ameliyat olan Özcan kardeşim iyi bir Beşiktaşlı, aynı zamanda iyi bir kardeşimiz. Kendisine acil şifalar diliyorum...