Sevgili okuyucularım,
Kelimenin tam anlamıyla perşembe akşamı kahrolduk. TRT-1 ekranında yayınlanan Beşiktaş- Lyon UEFA Avrupa Ligi çeyrek final mücadelesinde, büyük şanssızlıklar yüzünden yarı finale kalamadık ve elendik. Halbuki Fransa’dan çok avantajlı dönmüştük ve tek gollü galibiyet bizi bir üst tura çıkarıyordu. Maça Beşiktaş taraftarının büyük coşkusu ve tezahüratıyla başlayıp ilk golü de bulunca bir hayli umutlandık. Maç 2-1 olduğunda da çok umutluyduk. Fakat olmadı! Bir türlü gelmeyen gol, maçı ilk önce uzatmaya sonra da penaltılara sevk etti. Uzun süre penaltı atışları devam etti ve sonunda Fransızların çok güçlü ekibi Lyon, adını Avrupa’nın ikinci kupasında dört takım arasına yazmayı bildi.

25 Nisan’da vizyonda

Oğuzhan Yıldız, Ferdi Kurtuldu, Gözde Mukavelat ve şarkıcı Altay’ın başrollerinde oynadığı ‘Aç Kapıyı Çok Fenayım’ adlı sinema filmi 25 Nisan günü Levent’teki Özdilek AVM’de yapılacak galayla vizyona girecek. Zengin oyuncu kadrosuyla göze çarpan sinema filmi bir hayli iddialı. Filmin başrol oyuncusu Gözde Mukavelat’ı dizilerden tanıyorsunuz. Kendisi iyi bir oyuncu.
16 Nisan referandumu, geçtiğimiz pazar günü sonucun ‘Evet’ çıkmasıyla birlikte sona erdi. Referandum programını tıpkı geçtiğimiz yıllardaki gibi çok iyi hazırlanan Fox Haber Merkezi, izlenme rekoru kırarak en çok izlenilen yayın oldu. Başarılı isim Doğan Şentürk’ün genel yayın yönetmenliği yaptığı Fox Haber Merkezi’nin seçim yayınını sunan Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya bugüne kadar görülmemiş derecede yüksek reytingle birinci olmayı bildiler. 15 reytinge ulaşan ikili, maç izlenme oranlarını bile geride bırakarak rekor kırdılar. Seçim sonuçlarını yorumlarla zenginleştirip, yayın ekranını çok iyi kullanıp zirveye yerleştiler. Kuşkusuz büyük seyirci kitlelerine sahip olan Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya çok başarılı ikili olduklarını bir kez daha kanıtlamış oldular.

‘Söz’ zirveye oturdu

Geçtiğimiz pazartesi akşamı Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral ve Nihat Altınkaya’nın başrollerini paylaştığı ‘Söz’ dizisi büyük bir ivme kazanarak üçüncü haftasında ‘İçerde’ dizisini ve ‘Survivor’u geçerek zirveye oturdu. ‘Söz’ dizisi oyuncu kadrosu ve senaryosuyla çok iyi bir proje. Bu yılın en çok konuşulan dizisi ‘İçerde’yi geçmesi de bu büyük başarının bir diğer göstergesi. Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadığı dizi ‘İçerde’ pazartesi akşam birinciliğini Star TV’de yayınlanan ‘Söz’ dizisine kaptırdı. Ülkemizin usta oyuncularından Bülent Kayabaş’ı geçtiğimiz hafta kaybettik. Değerli oyuncunun kederli ailesine başsağlığı kendisine de Allah’tan rahmet diliyorum. Türk sinemasının önemli oyuncularındandı. Mekanı cennet olsun...