Sevgili okuyucularım,
Hâlâ yüreğim kıpır kıpır. “Olmaz” demiştik, “Yok artık!” ifadesini kullanmıştık... En sonunda sen ne diyorsun! Monaco? Yeni prensiniz... Monaco fatihi tosun paşa... Hadi baştan başlayalım... 1977 yılında Rumen takımına son üç dakikada yediğimiz üç golle yenilmiştik. 2-0’ın rövanşında da 3-0 maçı kaybedip elenmiştik. Takım kaptanımız Sanlı tüm hırsıyla her golden sonra topu kaleden alıp, koşturup santra vuruşuna getirmesini yıllar boyu konuştuk.

Gruptan çıkarız demiştik

Ya 1990’lı yılların başında Malmö’yle maç yapıp, istediğimiz sonucu alamadan elenmiş olması ve ardından bir de Avrupa’daki başarısızlıklar... Ve müthiş başarılı teknik direktörümüz Şenol Güneş’in son iki yıl Süper Lig şampiyonluğunun arkasında geçen sene kupa 2’de ahlar vahlar arasında kıl payı kaçan yarı final... İşte Beşiktaş’ımızın bu günlerden buraya gelirken bu yıl üçüncü torbadan çıkan Porto, Leipzig ve Monaco için “Biz bu gruptan çıkarız” demiştik.
İlk maç, son Avrupa Şampiyonu Portekiz’in temsilcisi Porto karşısında hem de deplasmanda 1-3 lük müthiş bir galibiyet alıp Avrupa’da 3 puanla başlıyoruz. Hemen akabinde Almanların güçlü takımı Leipzig karşısında harika bir futbolla 2-0 gibi net bir skorla geçiliyor ve salı akşamki müthiş gecede Fransa’da süper bir deplasman galibiyeti daha Monaco karşısında alınıyor. Sabaha kadar sürekli sevinçten gözyaşlarımız sel oldu. Böyle bir başarı hiç görmedik. Tüm Avrupa bizim büyük başarımızı konuşuyor. Bu takım bu oyunla kupada final oynar diyorum.

'Yüz Yüze' kötü başladı

Rotamızı cuma günü Star TV’de yayınlanan ‘İstanbullu Gelin’e çeviriyoruz. Hakikaten Özcan Deniz ve Aslı Enver’in dizideki oyunculuk performansı 10 numara 5 yıldız. Zevkle izlenilen dizi zaten cuma günü reyting karnesinin zirvesinde yer alıyor. Sinem Kobal’ın başrolünde oynadığı yeni dizi ‘Yüz Yüze’ ise hayal kırıklığına uğrattı. Dizi total kategorisinde 13, AB’de ise 11’inci oldu.
Sevgiyle kalın...