star-ufak-tefek-cinayetler-2

Sevgili okuyucularım,
Salı akşamları Star TV ekranında yayınlanan ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisi reyting sıralamasında AB grubunda zirveyi ele geçirmesini bildi. Gökçe Bahadır’ın başrolünde oynadığı dizi, salı akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Hazır Gökçe Bahadır demişken, instagram hesabında paylaştığı ve arabasında makyaj yaparken güzel sesiyle okuduğu şarkıya ait görüntüleri milyonlarca kişi izledi. Gökçe bence bu yılın ekran yıldızı oldu.

Yarın 2017 yılının son haftası başlıyor. 451’inci bölümü yarın yayınlanacak ‘Gelin Evi’ reyting listesinin istikrarlı programı olarak gözümüze çarpıyor. Show TV’de hafta içi her öğlen 13.00’te başlayan programın çok keyifli olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi de rotamızı TRT1’e çevirelim. Çarşamba akşamları ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi rekor üstüne rekor kırıyor. Geçtiğimiz çarşamba akşamı yüzde 44 izlenme payıyla seyredilen başarılı dizinin ekran başındaki izleyici sayısı her geçen gün çoğalıyor. AB kategorisinde neredeyse her iki kişiden biri ‘Diriliş Ertuğrul’ izliyor. Dönem dizilerinin başlangıcı olan ‘Muhteşem Yüzyıl’ da çarşamba akşamları yayınlanıyordu. Demek ki çarşamba akşamki tarih sayfası kendini koruyor.
Şimdi de 2017’nin son gününe uzanalım... Bu özel gecede en renkli ekran ve reyting karnesinin birinci olmaya aday kanalı Star TV gibi gözüküyor. Sibel Can’ın enfes konseriyle birlikte, Deniz Seki, İrem Derici olmak üzere birçok sanatçı ekran başındaki izleyiciye güzel bir yılbaşı programı seyrettirecek. Son olarak, haber kanallarının anons ettiği gibi bugün tüm yurtta soğuk hava dalgası bekleniyor. Aman dikkat diyoruz. Sevgi ile kalın...

deniz-seki-2