Pakistan'a ilişkin paylaşımında ABD'nin son 15 yılda "aptalca" 33 milyar dolar yardım gönderdiğini fakat hiçbir dönüş alamadığını söyleyerek "Afganistan´da peşinde olduğumuz teröristlere güvenli liman sağlıyorlar. Artık yardım falan yok!" yazdı.

[old_news_related_template title="İran'da son durum... Hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi" desc="İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, protestoların ve göstericilere müdahalelerin şiddetlendiği İran'da hükümetin eleştiri ve protestolara alan açması gerektiğini söyledi. Yaşananların ardından ABD Başkanı Trump, Twitter'da göstericileri destekledi ve, 'Değişim zamanı' mesajını paylaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/01/tahran.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/iranda-son-durum-ruhaniden-cagri-hukumet-elestiriye-yer-acmali-2155260/"]
Sonrasında İran'daki gösterilere ilişkin bir paylaşım yapan Trump, "İran Obama yönetimi ile yaptığı berbat anlaşmaya rağmen her düzeyde kusurlu davranıyor. Muhteşem İran halkı uzun yıllardır baskı altında. Gıdaya ve özgürlüğe açlar. İnsan haklarıyla birlikte İran'ın tüm zenginlikleri yağmalanıyor. ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI!" yazdı.