2018 AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Öğrenciler Açıköğretim Fakültesi otomasyon sistemine girerek sınav giriş yerlerini öğrenebiliyor. AÖF sınav giriş belgesini getirmeyenler sınava alınmıyor. Sınavlara hazırlanan öğrenciler final gününü iple çekiyor.  İşte AÖF öğrenci girişi, sınav yerleri ve sınav giriş belgesi çıkartma ekranı...

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI

Yukarıdaki linke tıkladığınızda aşağıdaki ekranla karşılaşacaksınız. Gerekli alanları doldurarak AÖF sistemine giriş yapılabilir ve sınav giriş belgenizi öğrenerek, AÖF sınav giriş belgenizi çıkarabilirsiniz.

AÇIKÖĞRETİM’DE DERS TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Anadolu üniversitesi bünyesindeki “aof e-ogrenme “ sitesinde ve diğer onlarca forum sitelerinde dersler ve sınavlarla ilgili destek verilmektedir. Anadolu üniversitesinin her ilde bürosu bulunmaktadır, bu bürolarda öğrencilere her konuyla ilgili destek verilmekte, gerekli olan tüm ders kitapları ücretsiz olarak temin edilmektedir

2018 AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU

Herkes Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınav giriş yerlerini merak ediyor ve araştırıyor. Ancak AÖF konuya ilişkin açıklama geldi. AÖF sınav giriş yerlerini aşağıda verdiğimiz linkten AÖF sınav giriş yerleri sorgulama ekranı aracılığı ile sınava gireceğiniz okulu görüntüleyebilirsiniz.

13-14 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek sınavlara katılacak öğrencilerin sınav giriş belgesine ihtiyaçları bulunuyor. AÖF sınav giriş belgesi olmayan öğrenciler, sınavlara katılamıyor.


aofekran


Yukarıdaki linke tıkladığınızda hemen yukarıdaki görselin olduğu ekran açılıyor. Açılan ekrana T.C Kimlik No. ya da e-mail adresi ile giriş yapabilirsiniz.